Comencen els concerts del Sax Fest

El guanyador del concurs de l'any passat, Marc Felis, és l'encarregat d'obrir el foc

Data: 30/03/2024

Comencen els concerts del Sax Fest

Marc Felis Candela, guanyador de l’any passat del concurs del Sax Fest, serà l’encarregat d’obrir les actuacions de l’edició 2024 del festival aquest dissabte. El Centre de Congressos d’Andorra la Vella serà l’escenari a partir de les 20:30 hores de l’actuació d’aquest jove talent que presentarà en exclusiva un recital de saxo acompanyat de piano.

L’endemà, diumenge, el festival també posa l’escenari per una altra de les guanyadores del 2023. La protagonista serà Léna Ducros que es va adjudicar el concurs de Joves Saxofonistes en la categoria D. La recaptació del concert, que compta amb la col·laboració de l’Ensemble de Saxophones de Toulouse, es destinarà a la Unicef.

El concerts dels pròxims dies seran protagonitzats dilluns per l’ensemble de saxofons del Liceu i Toulouse, dos combos formats cadascun per una dotzena d’instrumentistes, que s’aplegaran en una interpretació conjunta a final del concert i l’actuació dimarts de dos talents impulsats pel Jazz Fest: Valentin Kovalev i Valentin Kazakov, guanyadors dels concursos de l’any 2019 i 2021 respectivament.

L’activitat del Jazz Fest va arrencar no obstant dijous amb el Solo Youth Sax i l’X Solo Saxophone, que es troba en la primera ronda.

La vessant formativa és una altra de les potes festival. Andorra la Vella concentra una nòmina espectacular d’instrumentistes que inverteixen el seu talent en la potenciació dels nous talents. Noms com Nikita Zimin, Zhang Xiaolu, Alexandre Doisy, Asya Fateyeva, Claude Delangle, Christophe Bois, Francisco Rusillo, Joshua Hyde, Tomás Jerez, Valentin Kovalev, Xavier Larsson, Vincent David, Nacho Gascón, Nahikari Oloriz i Mariano Garcia formen un elenc difícil de superar.

Notícies relacionades

Lavey grava tema i videoclip amb 'l'encaputxat de moda'

Lavey grava tema i videoclip amb 'l'encaputxat de moda'

Diumenge 21 de abril de 2024

'Super sad Boys', la col·laboració amb Sie777e, ja és a les plataformes digitals

Llegir més
Jere torna a la Fada amb noves cançons

Jere torna a la Fada amb noves cançons

Dissabte 20 de abril de 2024

El cantautor de Barcelona hi porta el seu pop-rock d'autor i influència del sud

Llegir més
L'Informal acull cinc propostes musicals aquest dissabte

L'Informal acull cinc propostes musicals aquest dissabte

Dissabte 20 de abril de 2024

Malisima, Heart to Heart, Manuel Fernández, L'últim concert del mon i Eugenia Correia acompanyen l'exposició de Juli Barrero

Llegir més