The Boss Festival arrenca divendres amb músics Km 0

La discoteca del Tarter manté en aquest segons edició l'aposta per l'escena local

Data: 26/03/2024

The Boss Festival arrenca divendres amb músics Km 0
The Boss Fest, la segona edició del festival que va estrenar-se el novembre passat, arrenca aquest divendres en versió primavera i amb  la mateixa filosofia.
 
L’esdeveniment que se celebrarà divendres i dissabte vinent al local del Tarter, es va presentar ahir al matí amb presència del gerent de The Boss, Pep Izquierdo; el director artístic, Juli Barrero, i Makuka, el més joves dels artistes. El cartell el completen Old School, Flutedogs, Freyja, Señora Casilda, Quim Salvat i Punkers love the 80’s. El DJ Benne amenitzarà el fi de festa durant les dues jornades.
 
Els organitzadors han destacat com a valors d’aquest festival els músics de KM 0, l’accés gratuït i la qualitat en la proposta artística. En aquesta edició es busca posar els artistes del Principat davant d’un públic que visita Andorra aprofitant la setmana santa. 
 
Pepe Izquierdo va destacar aquesta voluntat d’internacionalitzar els artistes locals: “Ens encantaria donar a conèixer als artistes andorrans a altres públics, i per això volem aprofitar un dels moments on hi ha més assistència de turistes”
 
Makuka, el músic més jove del cartell, expressava la seva il·lusió de participar al festival “Em sembla una gran iniciativa per part de The Boss, sobretot perquè recolza els artistes km 0. Aquestes accions ajuden molt a la difusió de la música del Principat”

Per la seva part, Barrero remarcava que a Andorra “hi ha moltes persones que fan projectes interessants, en 2 dies farem 12 hores de música en directe i sense interrupcions, i tot amb músics de casa, però a mes, músics de gran qualitat”
 
The Boss Fest engegarà el divendres a les 20h00 amb la banda “Old School” i acabarà el dissabte amb “Punker’s Love the 80’s” i la sessió vintage de Dj Benne.
 

Notícies relacionades

Lavey grava tema i videoclip amb 'l'encaputxat de moda'

Lavey grava tema i videoclip amb 'l'encaputxat de moda'

Diumenge 21 de abril de 2024

'Super sad Boys', la col·laboració amb Sie777e, ja és a les plataformes digitals

Llegir més
Jere torna a la Fada amb noves cançons

Jere torna a la Fada amb noves cançons

Dissabte 20 de abril de 2024

El cantautor de Barcelona hi porta el seu pop-rock d'autor i influència del sud

Llegir més
L'Informal acull cinc propostes musicals aquest dissabte

L'Informal acull cinc propostes musicals aquest dissabte

Dissabte 20 de abril de 2024

Malisima, Heart to Heart, Manuel Fernández, L'últim concert del mon i Eugenia Correia acompanyen l'exposició de Juli Barrero

Llegir més