El càsting final d'Eufòria tindrà presència andorrana

La cantant Alba Sánchez, de 17 anys d'edat, es fa un lloc entre un miler d'aspirants

Data: 10/02/2024

El càsting final d'Eufòria tindrà presència andorrana
Es diu Alba Sánchez. Té 17 anys i és una apassionada de la música i la dansa. Divendres vinent té una cita amb el talent show de moda. L’andorrana s’ha classificat entre els més de mil aspirants per a les finals del càsting de la tercera edició del concurs Eufòria, que s’emetrà per TV3.
 
La cursa d’Alba Sánchez ha estat llarga. Després de presentar la seva candidatura i complementar-la amb vídeos, va ser convocada a principis de desembre al multitudinari càsting celebrat a la barcelonina plaça de Catalunya. D’allà en van sortir 100 cantants per continuar amb les proves eliminatòries celebrades el 20, 21 i 22 de desembre. Del centenar es va passar a quaranta i d’aquí als 26 finals, entre els quals la cantant andorrana.
 
El format exigit per l’organització ha anat variant. Des d’actuacions en solitari  fins a peces de quatre intèrprets treballades per ells. Entre els temes que va interpretar hi ha I Wanna Dance With Somebody de la Whitney Houstom, la versió en català del tema Try de Pink, traduït com Lluitar, o la sessió de Shakira i Bizarrap.
 
L’Alba, que estudia segon de batxillerat a l’Escola Andorrana, combina el cant i la dansa. “M’agraden molt les dues vessants. Pot ser prefereixo la música però he tingut més sort amb la dansa”, explica la jove que forma part de dues acadèmies de ball de Barcelona i competeix internacionalment.
 
Aquesta antiga membre del Cor de Rock d’Encamp, del que va formar part durant quatre anys, i que ha rebut també classes de técnica vocal de Mar Capdevila, té una preferència especial pel pop rock i les balades. Es va presentar al càsting d'Eufòria "per provar sort" i ara considera que pot ser "una molt bona plataforma" per projectar-se amb la música
 
La tercera edició d’Eufòria començarà formalment l’1 de març i tornarà a ser presentada per Miki Núñez i Marta Torné. El proper divendres se celebrarà laprimera fase del càsting final, que permetrà triar el set primers classificats pel programa i el dia 23 es completarà amb els nou següents.
 

Notícies relacionades

“La música augmenta els recursos neuronals”

“La música augmenta els recursos neuronals”

Dimecres 28 de febrer de 2024

Emmanuel Bigand és el director del Rolling String Quartet que aquest dijous actua al Teatre de les Fontetes de la Massana

Llegir més
Els xinesos es bolquen en el Sax Fest

Els xinesos es bolquen en el Sax Fest

Dimarts 27 de febrer de 2024

Rècord de participació amb 190 concursants, 55 dels quals del país asiàtic

Llegir més
Puigcerdà programa Luz Casal, Amaral, Taburete i Estopa

Puigcerdà programa Luz Casal, Amaral, Taburete i Estopa

Dimarts 27 de febrer de 2024

Joan Dausà, The Tyets, Álvaro de Luna, Marlon i el Pot Petit completen el cartell del Summerfest

Llegir més