Escaldes recupera al BB King "més gospel"

El Chicago Mass Choir actua al Prat del Roure recordant les cançons més espirituals del bluesman

Data: 02/12/2023

Escaldes recupera al BB King
El comú d'Escaldes-Engordany dedica la Nit Gospel d'aquest any a una de les grans figures del blues nord-americà com és el guitarrista i cantant BB King.

I ho fa de la mà dels Chicago Mass Choir, un conjunt de gira per Europa, que ofereix aquest dissabte partir de les 21:30h al Prat del Roure el concert BB King Spiritual. El repertori se centra en el disc que el 1959 BB King va dedicar als sons de la seva infantesa, als himnes de les esglésies de l'estat de Mississipí.   

Entre le speces que s'hi podran escoltar hi ha Old Time Religion o Army of Lord recuperades per BB King, una de les grans estrelles que han passat pel festival de Jazz d'Escaldes al llarg de les seves quatre dècades d'història. 

B.B. King Spiritual és una producció dels Grans del Gòspel, principal referent en l’organizació de concerts relacionats amb aquest gènere. La direcció musical del projecte s’ha encomanat a Percy E. Gray, productor discogràfic, compositor i director de corals, premiat amb els Stellar Awards i amb el Prestigiós Gospel Music Workshop Excellence. 

El programa d’aquest tribut es completa amb una selecció de clàssics i de peces del gòspel contemporani. The Chicago Mass Choir, fundat l’any 1988 per James C. Chambers, destaca per les seves veus, l’energia i el ritme. Els seus discos s'han situat a les llistes d’èxits de gòspel de Billboard en 16 ocasions. 

A més, han col·laborat amb diversos artistes en grans produccions com són Bob Dylan a Gotta Serve Somebody, Umphrey's Mc Gee, Onirama, Dr. Bobby Jones Show i els musicals Three Mo Tenors i The Colored Purple. 
 

Notícies relacionades

“La música augmenta els recursos neuronals”

“La música augmenta els recursos neuronals”

Dimecres 28 de febrer de 2024

Emmanuel Bigand és el director del Rolling String Quartet que aquest dijous actua al Teatre de les Fontetes de la Massana

Llegir més
Els xinesos es bolquen en el Sax Fest

Els xinesos es bolquen en el Sax Fest

Dimarts 27 de febrer de 2024

Rècord de participació amb 190 concursants, 55 dels quals del país asiàtic

Llegir més
Puigcerdà programa Luz Casal, Amaral, Taburete i Estopa

Puigcerdà programa Luz Casal, Amaral, Taburete i Estopa

Dimarts 27 de febrer de 2024

Joan Dausà, The Tyets, Álvaro de Luna, Marlon i el Pot Petit completen el cartell del Summerfest

Llegir més