Propers concerts
    No hi ha cap concert programat.

Richard Galliano, primer avançament del Jazz Fest

L'ambaixada francesa hi aporta l'acordionista francès per obrir el festival el 4 de juliol

Data: 02/10/2023

Richard Galliano, primer avançament del Jazz Fest

L’ambaixada francesa a Andorra és l’encarregada del primer avançament del festival de jazz d’Escaldes. Richard Galliano (Cannes, 1950), acordionista franco-italià, serà l’encarregat d’obrir els concerts a la sala del Prat del Roure el dijous 4 de juliol a les 21 hores. El concert organitzat en parternatiat entre el comú i l’ambaixada i inclòs en la saison permetrà descobrir una llegenda de la música francesa multipremiada, amb una setantena d’àlbums i actuacions als teatres i festivals més prestigiosos del món.

Ha col·laborat amb una nòmina impressionant de artistas y músics de prestigi: Chet Baker, Eddy Louiss, Ron Carter, Wynton Marsalis, Charlie Haden, Gary Burton, Michel Portal, Toots Thielemans, Kurt Elling, al jazz, i Serge Reggiani, Claude Nougaro, Barbara, Juliette Greco, Dick Annegarn, Georges Moustaki, Allain Leprest, Charles Aznavour, Serge Gainsbourg, en la cançó francesa.

Els encontres però més decisius a la seva carrera però van ser amb Claude Nougaro amb qui va establir una llarga col·laboració però també amb el compositor i bandoneonista argentí Astor Piazzolla. Va ser precisament l’argentí qui el va animar a llançar la New Musette de la mateixa manera que ell havia fet amb el tango

Swing a les neurones

La Saison també aporta altres petites joies. Els espectadors que assisteixin a la vetllada interactiva “Quan les cerveau fait swinger ses neurones” no quedaran indiferents. The Rolling String Quartet, conduït per Emmanuel Bigand, oferirà un espectacle que combina música i ciència a partir del seu repertori habitual que revisa grans èxits del repertori rock i op des dels anys 60 fins a l’actualitat i que inclou clàssics de Queen o dels Stones. L’espectacle es podrà veure i escoltar el dia 29 de febrer a les 21 hores al teatre de les Fontetes de la Massana.

L’ambaixada francesa també aportarà concerts centrals de diversos festivals celebrats. El Trio Aeris actuarà el 3 d’abril al centre de congressos en el marc del Sax Fest, i Quatuor Mona prendrà part en el festival d’Amics del Cambra Romànica el 4 de novembre.

Notícies relacionades

L'Hibernation espera acollir uns 10.000 visitants

L'Hibernation espera acollir uns 10.000 visitants

Dilluns 04 de desembre de 2023

El festival del Pas de la Casa disposarà de quatre escenaris de dia i dos de nit

Llegir més
Premi internacional per a l'Hibernation

Premi internacional per a l'Hibernation

Diumenge 03 de desembre de 2023

Els premis Heavent París el reconeixen com a millor festival petit

Llegir més
Escaldes recupera al BB King

Escaldes recupera al BB King "més gospel"

Dissabte 02 de desembre de 2023

El Chicago Mass Choir actua al Prat del Roure recordant les cançons més espirituals del bluesman

Llegir més