Rokyo es queda a les portes de fase final del Sona9

El jurat tria les propostes presentades per Eloi Duran, Foss, Núria Duran, Roserona i Sosun Dance.

Data: 30/09/2023

Rokyo es queda a les portes de  fase final del Sona9

El concurs de música emergent Sona9 s’ha quedat sense representació andorrana. Rokyo, el projecte andorrà liderat per Roc Tarruell, s’ha quedat a les portes de la final. L’organització del concurs, impulsat la revista Enderrock, Icat FM i TV3, ha notificat les sis propostes guanyadors de les semifinals: Eloi Duran, Foss, Núria Duran, Roserona i Sosun Dance. 

Rokyo,  que completen Marc Llops, Jan Viñals, Ayrton Medeiros i Joan Gómez, va compartir semifinal al Mercat de Música Viva de VIc compartint escenariu amb Igú i Oxígen. Va actuar a la Plaça dels Màrtirs de la capital de l’Osona interpretant els seus hits  5 minuts després i Pròxima estació.  

Les bases del concurs establien que també havien de musicar un poema d’un escriptor jove i van tirar El tret d’Albert Benzekry i versionar una peça. En aquest cas van triar la canço See You Again de Tyler The Creator que van rebatejar com Encara que em trenquis  el cor. En aquest tema van comptar amb la col·laboració dalt de l’escenari de la canrtant catalana Núria Quílez. Els altres temes que van interpretar davant un públic nombrós van ser Començar de nou, Perquè em facis cas i Superhot. 

Rokyo va compartir l’eliminatòria andorrana celebrada el passat mes de juny a l’auditori nacional a Juli barrero i Quim Salvat, imposant-se en la votació del jurat.  

 

Notícies relacionades

Rokyo 'fitxa' pel Morabanc

Rokyo 'fitxa' pel Morabanc

Dimarts 12 de setembre de 2023

Actua en la festa de presentació del que va ser el seu club durant vuit anys

Llegir més
Rokyo continua al Sona9

Rokyo continua al Sona9

Dimarts 29 de agost de 2023

La semifinal se celebrarà al Mercat de Música Viva de Vic el 16 de setembre

Llegir més
Rokyo llança una cançó d'estiu

Rokyo llança una cançó d'estiu

Dimarts 27 de juny de 2023

'Perquè em facis cas' és una rumba 'indie'

Llegir més