Commoció al mon del rap per la mort de Big Guez

El jove de 21 anys va ser acomiadat ahir a Sant Julià

Data: 19/09/2023

Commoció al mon del rap per la mort de Big Guez
L'escena rap andorrana ha fet front a un cop inesperat. Samuel Mínguez, conegut artísticament com a Big Guez, un cantant i compositor de vint-i-un anys, va morir dissabte a causa d'una llarga malaltia. Familiars companys i amics van acomiadar-lo ahir a la tarda en el funeral oficiat a l'esglèsia de Sant Julià de Lòria.

Big Guez va compartir la seva passió per la cançó i la producció amb el free-stylenç,  formant part de la lliga AD battles. El cantant va participar en els duels fins el passat mes de juliol quan la malaltia ja feia estralls. 

Guillem Betriu, organitzador de la lliga, lloa la seva capacitat de superació i resiliència. Recorda com, tot i ser debutant en les batalles de galls, millorava rere jornada "traient forces d'on no en tenia".

La comunitat del hip hip del país va mostrar a través de les xarxes socials la seva commoció. "Sant Julià no t'oblidarà mai -apuntava Yerai-  Et trobarem a faltar". La major part dels companys en destacaven la bonhomia i la capacitat de lluita. "La vida és injusta amb les bones persones", reflexionava el també cantant Uri, Edu Petit recordava el seu somriure permanent al rostre, mentre que Kid dka el descrivia "com un lluitador" sense mai "cap queixa de les coses dolentes de la vida".
 
El jove va ser diagnosticat de càncer quan tenia 16 anys i des de llavors havia mantingut la lluita contra la malatia, una malaltia que no va aconseguir impedir-li fer realitat la seva passió de cantar i enregistrar temes.

Notícies relacionades

Homenatge pòstum al raper Big Guez dissabte

Homenatge pòstum al raper Big Guez dissabte

Divendres 22 de setembre de 2023

Ad Battles convoca amics i companys a un acte de record al Prat del Roure

Llegir més
Els Senyora actuen a la Mercè

Els Senyora actuen a la Mercè

Dijous 21 de setembre de 2023

El cartell inclou també la cantautora Marta Knight

Llegir més
EL PS demana perquè hi ha 593.000 euros de drets d’autor sense repartir

EL PS demana perquè hi ha 593.000 euros de drets d’autor sense repartir

Dimarts 19 de setembre de 2023

La consellera Susanna Vela pregunta per la gestió de la Societats d'Autors i Drets Veïns

Llegir més