L'andorrana Angie es guanya un lloc a 'La Voz'

La cantant ha estat seleccionada al 'talent show' d'Antena 3

Data: 15/09/2023

L'andorrana Angie es guanya un lloc a 'La Voz'

Angie Millán, cantant andorrana de 19 anys, ha superat totes les fases de càsting del talent show La Voz. El programa l'ha seleccionat per participar en les anomenades 'audicions a cegues', on haurà de convèncer quatre dels intèrprets més populars de la música en espanyol. Luís Fonsi, Antonio Orozco, Pablo López i Malú l’escoltaran d’esquenes i decidiran només amb l’oïda si mereix continuar endavant en un dels programes televisius de referència.

Millán s'ha guanyat el lloc després d’haver superat tres filtres. El primer amb els vídeos enviats a l’organització, el segon amb un càsting presencial a Barcelona i, finalment, amb la prova definitiva a Madrid. El programa arrenca aquest divendres a la nit la nit però encara no s'ha confirmat quan s'emetrà la gala amb participació de l'andorrana.

L’any passat ja es va presentar al concurs, però la malaurada mort del pare li va impedir anar al càsting. “Ho he tornat a intentar i m’han agafat”, explica Angie que ha escollit per participar-hi un tema en què l’homenatja.

Angie canta des dels onze o dotze anys. Va començar estudiant guitarra però de seguida es va adonar que preferia fer de vocalista. Fins fa un any però no es va decidir fer classes de cant. I la mateixa escola, Stars Academy, la va motivar a inscriure’s al concurs.

Hi va amb escassa experiència. Admet que ha trepitjat molt pocs escenaris, el darrer cop amb una actuació amb el grup Iarakè en què es va sentir molt còmoda. La participació al concurs l'ha esperonat.  “Tinc molta il·lusió i estic molt motivada. M’agradaria fer bolos i dedicar-m'hi», explica aquesta seguidora d’Adele i Tal, que destaca per no defugir cap gènere.
 

Un programa amb emprempta andorrana 

La petjada andorrana al programa La Voz és cada cop més profunda. En aquesta edició s’enfrontarà també a les audicions a cegues el cantant Perry Jr, mentre que en l’edició passada hi va prendre part el periodista Oliver Jaén i en la versió infantil La Voz Kids van concursar les germanes Molly&Shelly 
 

Notícies relacionades

El creador del rap macarra català actuarà a la Juve

El creador del rap macarra català actuarà a la Juve

Dimarts 21 de maig de 2024

Baya Baye és el cap de cartell d’una festa amb presència d’artistes joves.

Llegir més

Jaqui Lin cau a 'Factor X' amb el tema 'Gloria a Dios'

Dimarts 21 de maig de 2024

La cantant va interpretar a la sisena gala un tema propi inèdit

Llegir més
Dallerès publica els vídeos del seu concert a les Fontetes

Dallerès publica els vídeos del seu concert a les Fontetes

Dilluns 20 de maig de 2024

La cantant hi versiona grans temes rock i pop

Llegir més