L'andorrana Angie es guanya un lloc a 'La Voz'

La cantant ha estat seleccionada al 'talent show' d'Antena 3

Data: 15/09/2023

L'andorrana Angie es guanya un lloc a 'La Voz'

Angie Millán, cantant andorrana de 19 anys, ha superat totes les fases de càsting del talent show La Voz. El programa l'ha seleccionat per participar en les anomenades 'audicions a cegues', on haurà de convèncer quatre dels intèrprets més populars de la música en espanyol. Luís Fonsi, Antonio Orozco, Pablo López i Malú l’escoltaran d’esquenes i decidiran només amb l’oïda si mereix continuar endavant en un dels programes televisius de referència.

Millán s'ha guanyat el lloc després d’haver superat tres filtres. El primer amb els vídeos enviats a l’organització, el segon amb un càsting presencial a Barcelona i, finalment, amb la prova definitiva a Madrid. El programa arrenca aquest divendres a la nit la nit però encara no s'ha confirmat quan s'emetrà la gala amb participació de l'andorrana.

L’any passat ja es va presentar al concurs, però la malaurada mort del pare li va impedir anar al càsting. “Ho he tornat a intentar i m’han agafat”, explica Angie que ha escollit per participar-hi un tema en què l’homenatja.

Angie canta des dels onze o dotze anys. Va començar estudiant guitarra però de seguida es va adonar que preferia fer de vocalista. Fins fa un any però no es va decidir fer classes de cant. I la mateixa escola, Stars Academy, la va motivar a inscriure’s al concurs.

Hi va amb escassa experiència. Admet que ha trepitjat molt pocs escenaris, el darrer cop amb una actuació amb el grup Iarakè en què es va sentir molt còmoda. La participació al concurs l'ha esperonat.  “Tinc molta il·lusió i estic molt motivada. M’agradaria fer bolos i dedicar-m'hi», explica aquesta seguidora d’Adele i Tal, que destaca per no defugir cap gènere.
 

Un programa amb emprempta andorrana 

La petjada andorrana al programa La Voz és cada cop més profunda. En aquesta edició s’enfrontarà també a les audicions a cegues el cantant Perry Jr, mentre que en l’edició passada hi va prendre part el periodista Oliver Jaén i en la versió infantil La Voz Kids van concursar les germanes Molly&Shelly 
 

Notícies relacionades

Homenatge pòstum al raper Big Guez dissabte

Homenatge pòstum al raper Big Guez dissabte

Divendres 22 de setembre de 2023

Ad Battles convoca amics i companys a un acte de record al Prat del Roure

Llegir més
Els Senyora actuen a la Mercè

Els Senyora actuen a la Mercè

Dijous 21 de setembre de 2023

El cartell inclou també la cantautora Marta Knight

Llegir més
EL PS demana perquè hi ha 593.000 euros de drets d’autor sense repartir

EL PS demana perquè hi ha 593.000 euros de drets d’autor sense repartir

Dimarts 19 de setembre de 2023

La consellera Susanna Vela pregunta per la gestió de la Societats d'Autors i Drets Veïns

Llegir més