El cantant Marc Martins plega de Persefone

Abandona la banda després de quasi vint anys per centrar-se en la família

Data: 12/09/2023

El cantant Marc Martins plega de Persefone

Marc Martins penja el micròfon. Un dels fundadors i cantant de la banda de metal progressiu Persefone ha fet un pas enrere. Abandona el grup després de pràcticament dues dècades per, tal i com ha explicat en xarxes socials, centrar-se en els seu fills i la seva família: "Aquesta banda necessita algú que li pugui donar el 200% i jo no puc satisfer aquesta necessitat ara mateix".

Les dificultats per conciliar la música i la vida familiar i laboral ja havien deixat Martins fora de les darreres gires quan va ser substituït pel vocalista madrileny Daniel Rodríguez, que es convertirà ara en el front man de la banda. L’aposta per la internacionalització del grup que ha multiplicat els concerts ha suposat una barrera en els seu cas infranquejable.

Martins s’acomiada dels seus companys del grup a qui considera "família", dels tècnics i músics que l’han acompanyat durant tota la carrera i agraeix als fans, "el nostres germans i germanes arreu del globus per donar-nos força i amor". De fet a través de les xarxes, els seguidors del grup ja mostraven la seva tristesa i comprensió. "Bona sort Marc. Gràcies per brindar-nos tones de melodies increïbles. Et trobarem a faltar", li deia Cullen a Instagram.

Persefone també ha volgut retre homenatge al seu cantant i es referien a la marxa com una de les "situacions més dures que ha d’afrontar una banda". Li agraeixen l’esforç, l’amabilitat, companyonia i personalitat al llarg del viatge plegats, on han compartit incomptables shows, vivencies i aprenentatges i sis àlbums. "Ets i sempre seràs part de nosaltres"

Notícies relacionades

Homenatge pòstum al raper Big Guez dissabte

Homenatge pòstum al raper Big Guez dissabte

Divendres 22 de setembre de 2023

Ad Battles convoca amics i companys a un acte de record al Prat del Roure

Llegir més
Els Senyora actuen a la Mercè

Els Senyora actuen a la Mercè

Dijous 21 de setembre de 2023

El cartell inclou també la cantautora Marta Knight

Llegir més
EL PS demana perquè hi ha 593.000 euros de drets d’autor sense repartir

EL PS demana perquè hi ha 593.000 euros de drets d’autor sense repartir

Dimarts 19 de setembre de 2023

La consellera Susanna Vela pregunta per la gestió de la Societats d'Autors i Drets Veïns

Llegir més