L’Andorra Taste es volta de grups de 'covers'

Cinc bandes amenitzaran els àpats de l’esdeveniment

Data: 03/09/2023

L’Andorra Taste es volta de grups de 'covers'

L’Andorra Taste, un esdeveniment dedicat a la gastronomia d’alta muntanya, torna a maridar menjar i música. Entre el 15 i el 17 de setembre tindrà lloc el programa obert al públic en general.

L’Andorra Taste, un esdeveniment dedicat a la gastronomia d’alta muntanya, torna a maridar menjar i música. Entre el 15 i el 17 de setembre tindrà lloc el programa obert al públic en general que comptarà amb concerts en vi.

Una vintena de restauradors del país prepararan un plat característic de la seva carta per a les degustacions que s’oferiran al Prat del Roure. Així es podrà gaudir d’un calamar farcit, timbal de carbassó amb tendrelles de vedella d’Andorra i bolets, una tagliatelle amb ceps i pecorino trufa amb foie poêle i magret d’ànec o flocs de neu i selva negra acompanyat de grups de versions o Djs d’Andorra.

Per l’escenari hi passaran Al Toque (dia 15 a les 12:30h), un conjunt que revisita els grans temes del rock argentí; el blues de Shuffle Express (dia 15 a les 18:15h); les versions de grans temes de cinema amb BSO (dia 16 a les 12:15h); la polivalència de Soulstorm (dia 16 a les 18:15h), i els grans temes dels 60 amb The Swing Girls (dia 17 a les 12:15h). L’encarregat de les sessions d’electrònica serà el DJ Dani Vega amb sessions els tres dies a les 15 i les 20:45h.

L’Andorra Taste també proposa des del dia 13 al 15 de setembre un programa adreçat als professionals amb grans xefs d’Andorra, Espanya, França i Itàlia.

 

Notícies relacionades

Homenatge pòstum al raper Big Guez dissabte

Homenatge pòstum al raper Big Guez dissabte

Divendres 22 de setembre de 2023

Ad Battles convoca amics i companys a un acte de record al Prat del Roure

Llegir més
Els Senyora actuen a la Mercè

Els Senyora actuen a la Mercè

Dijous 21 de setembre de 2023

El cartell inclou també la cantautora Marta Knight

Llegir més
EL PS demana perquè hi ha 593.000 euros de drets d’autor sense repartir

EL PS demana perquè hi ha 593.000 euros de drets d’autor sense repartir

Dimarts 19 de setembre de 2023

La consellera Susanna Vela pregunta per la gestió de la Societats d'Autors i Drets Veïns

Llegir més