Rokyo llança una cançó d'estiu

'Perquè em facis cas' és una rumba 'indie'

Data: 27/06/2023

Rokyo llança una cançó d'estiu

El cantant indie-pop Roc Tarruell, Rokyo, ha llançat un nou senzill. Perquè em facis cas no només és ja present a totes les plataformes sinó que va acompanyat d’un videoclip. El tema ja s’ha pogut escoltar en directe tant al Jambo, on va actuar a mitjans de mes, com a l’eliminatòria ‘andorrana’ del concurs Sona9, celebrada a l’Auditori Nacional el passat dijous.

Perquè em facis cas formarà part del futur EP del compositor titulat Flors i violes. Tots les cançons de l’àlbum han estat coproduïdes amb Marc Gelabert, membre del grup català Iglú.

Rokyo reconeix que la cançó "neix de la inspiració d'artistes com C.Tangana, Rex Orange County o Tyler, The Creator", a partir del qual ha creat "una rumba indie altament contagiosa que es mou entre palmes, guitarreo i sintetitzadors que recorda a l’estil d’”El Madrileño".

La cançó "és un hit d’estiu per cantar al cotxe a ple pulmó de camí a una cala de la Costa Brava o en una sobretaula amb tota la colla després d’una paella que s’ha anat allargant", explica. Com en altres temes del músic, la cançó gira al voltant d’un enamorament no correspòs.

La PEÇA va acompanyada d’un videoclip que en clau d’humor explica visualment la història amb "flors, abelles, mosques, amor, festa, xerinola i moltes disfresses". Ha estat dirigit per Marc Tarruell, protagonitzat per Rokyo i Laia Balaguer i rodat a Sabadell.

 

Notícies relacionades

Rokyo es queda a les portes de  fase final del Sona9

Rokyo es queda a les portes de fase final del Sona9

Dissabte 30 de setembre de 2023

El jurat tria les propostes presentades per Eloi Duran, Foss, Núria Duran, Roserona i Sosun Dance.

Llegir més
Rokyo 'fitxa' pel Morabanc

Rokyo 'fitxa' pel Morabanc

Dimarts 12 de setembre de 2023

Actua en la festa de presentació del que va ser el seu club durant vuit anys

Llegir més
Rokyo continua al Sona9

Rokyo continua al Sona9

Dimarts 29 de agost de 2023

La semifinal se celebrarà al Mercat de Música Viva de Vic el 16 de setembre

Llegir més