Molly&Shelly cauen eliminades a ‘La Voz Kids’

Defensen amb solvència un tema molt exigent de The Jackson 5

Data: 25/06/2023

Molly i Shelly s’han acomiadat aquest dissabte amb el cap molt alt del talent show La Voz Kids. El duet andorrà, format per les germanes Puigcercós Georgi, ha participat en el segon dels assalts del programa que donen opció a classificar-se per a les semifinals.

La cançó triada ha estat Who’s Loving You de The Jackson 5, un tema exigent en el que han pogut demostrar els seus registres vocals i el treball de les harmonies. Ja havien interpretat aquesta mateixa cançó en la primera audició a cegues que va obrir-les les portes del programa.

En els assalts els integrants dels equips de cada couch lluiten per un lloc a les semifinals. En el cas del grup liderat per Sebastián Yatra i Rayden, del qual formaven part Molly y Shelley, el públic va votar per la continuïtat d’un dels participants i els preparadors en van salvar tres mes.

Tot i endur-se’n les lloances dels membres del jurat, les dues joves, que suposaven la única proposta de grup del programa, no han aconseguit el passi a les fases decisives.

La cantant Rosario, per exemple, va destacar la dificultat del tema triat i l’evolució experimentada per les nenes des de l’inici de La Voz Kids. Al llarg de la gala, també hi hagut espai per recordar la trajectòria musical de la mare, la cantant Susanne Georgi, del duet Me and My format amb la seva germana Pernila, i la participació com a solista al festiva d’Eurovisió.

El coach Sebastian Yatra, que ha acompanyat el duet durant el seu pas pel programa, ha destacat “el carisma” i “la bona sintonia” dalt de l’escenari. Rayden, per la seva part, ha mostrat la seva admiració per l’acoplament de les veus.

Notícies relacionades

Homenatge pòstum al raper Big Guez dissabte

Homenatge pòstum al raper Big Guez dissabte

Divendres 22 de setembre de 2023

Ad Battles convoca amics i companys a un acte de record al Prat del Roure

Llegir més
Els Senyora actuen a la Mercè

Els Senyora actuen a la Mercè

Dijous 21 de setembre de 2023

El cartell inclou també la cantautora Marta Knight

Llegir més
EL PS demana perquè hi ha 593.000 euros de drets d’autor sense repartir

EL PS demana perquè hi ha 593.000 euros de drets d’autor sense repartir

Dimarts 19 de setembre de 2023

La consellera Susanna Vela pregunta per la gestió de la Societats d'Autors i Drets Veïns

Llegir més