El duet andorrà tira endavant a 'La Voz Kids'

Sebastian Yatra i Rayden les trien en la primera gala de les batalles.

Data: 04/06/2023

Els cantants Sebastian Yatra i Rayden ho tenien clar: el duet andorrà format per Molly i Shelly Puigcercós ha de continuar a La Voz Kids. Si en la primera de les audicions a cegues les dues joves cantants ja van convèncer el jurat, en la gala d'aquest dissabte van demostrar que tenen un lloc a la següent fase del programa.

Molly i Shelly van pujar a l'escenari acompanyades per dues solistes més: Andrea Naya i Martina Ramos. Plegades van interpretar el tema 'Mi Persona Favorita' d'Alejandro Sanz, conscients que només una de les propostes tiraria endavant i que la decisió estava en mans del seu coach, el colombià Yatra, i de l'assessor, el cantant i freestyler Rayden. 

El duet no només va convèncer els dos tutors de l'equip sinó que també van coincidir en el veredicte els coachs Rosario i David Bisbal: "Són les que han brillat". Rayden, per la seva banda, va destacar que tot i sortir les últimes a l'actuació havien ajudat a les companyes. 

La Voz Kids ha celebrat la primera de les batalles que acomiadaran bona part dels seixanta participants en el concurs despres de sis setmanes d'audicions a cegues. Aquesta és precisament una de les particularitats del programa, que incorpora els castings en les emissions.  

Molly & Shelly van ser les primeres participants en pujar a l'escenari el passat 15 d'abril per inaugurar la vuitena edició d'un concurs que, tot i que va començar a Tele5, des del 2019 s'emet per Antena3.
 

Notícies relacionades

Homenatge pòstum al raper Big Guez dissabte

Homenatge pòstum al raper Big Guez dissabte

Divendres 22 de setembre de 2023

Ad Battles convoca amics i companys a un acte de record al Prat del Roure

Llegir més
Els Senyora actuen a la Mercè

Els Senyora actuen a la Mercè

Dijous 21 de setembre de 2023

El cartell inclou també la cantautora Marta Knight

Llegir més
EL PS demana perquè hi ha 593.000 euros de drets d’autor sense repartir

EL PS demana perquè hi ha 593.000 euros de drets d’autor sense repartir

Dimarts 19 de setembre de 2023

La consellera Susanna Vela pregunta per la gestió de la Societats d'Autors i Drets Veïns

Llegir més