El duet andorrà tira endavant a 'La Voz Kids'

Sebastian Yatra i Rayden les trien en la primera gala de les batalles.

Data: 04/06/2023

Els cantants Sebastian Yatra i Rayden ho tenien clar: el duet andorrà format per Molly i Shelly Puigcercós ha de continuar a La Voz Kids. Si en la primera de les audicions a cegues les dues joves cantants ja van convèncer el jurat, en la gala d'aquest dissabte van demostrar que tenen un lloc a la següent fase del programa.

Molly i Shelly van pujar a l'escenari acompanyades per dues solistes més: Andrea Naya i Martina Ramos. Plegades van interpretar el tema 'Mi Persona Favorita' d'Alejandro Sanz, conscients que només una de les propostes tiraria endavant i que la decisió estava en mans del seu coach, el colombià Yatra, i de l'assessor, el cantant i freestyler Rayden. 

El duet no només va convèncer els dos tutors de l'equip sinó que també van coincidir en el veredicte els coachs Rosario i David Bisbal: "Són les que han brillat". Rayden, per la seva banda, va destacar que tot i sortir les últimes a l'actuació havien ajudat a les companyes. 

La Voz Kids ha celebrat la primera de les batalles que acomiadaran bona part dels seixanta participants en el concurs despres de sis setmanes d'audicions a cegues. Aquesta és precisament una de les particularitats del programa, que incorpora els castings en les emissions.  

Molly & Shelly van ser les primeres participants en pujar a l'escenari el passat 15 d'abril per inaugurar la vuitena edició d'un concurs que, tot i que va començar a Tele5, des del 2019 s'emet per Antena3.
 

Notícies relacionades

El creador del rap macarra català actuarà a la Juve

El creador del rap macarra català actuarà a la Juve

Dimarts 21 de maig de 2024

Baya Baye és el cap de cartell d’una festa amb presència d’artistes joves.

Llegir més

Jaqui Lin cau a 'Factor X' amb el tema 'Gloria a Dios'

Dimarts 21 de maig de 2024

La cantant va interpretar a la sisena gala un tema propi inèdit

Llegir més
Dallerès publica els vídeos del seu concert a les Fontetes

Dallerès publica els vídeos del seu concert a les Fontetes

Dilluns 20 de maig de 2024

La cantant hi versiona grans temes rock i pop

Llegir més