Freyja porta el rock and roll a la Torre

Enregistra el seu primer videoclip des del terrat d’una vintena planta

Data: 26/05/2023

Les altures fascinen les bandes de rock. Els Beatles van oferir el seu últim concert a Londres al capdamunt del seu estudi de gravació el 1969. U2 va pujar a la teulada d’una botiga de licors de los Angeles el 1987 per enregistrar-hi el videoclip d’una de les cançons més icòniques del conjunt irlandès: Where The Streets Have No Name.

Els Freyja han volgut també que el seu primer videoclip fos en una de les torres escaldenques que configuren el nou Skyline andorrà. El conjunt liderat per la vocalista Olivia Lara s’ha enfilat fins La Torre per reinterpretar dos dels temes principals del seu repertori Another brick in The Wall dels Pink Floyd i l’Eye Of The Tiger de Survivor.

El grup es mostra molt satisfet del resultat final de la peça que s’ha estrenat avui al seu canal de YouTube. La realització ha anat a càrrec d’André Martins de la Terrazita Studios i Pablo Ledesma s’ha ocupat dels drons.

Olívia Lara ha reivindicat el treball continuat d’un grup que compleix vuit anys i que, tot i dedicar-se a les versions, passa moltes hores al local d’assaig. "El vídeo mostra la nostra força i l’energia que posem en els directes", explica. Lara ha mostrat el seu agraïment a Molines Patrimonis per la cessió de l'espai de l'enregistraments i les facilitats que han rebut.

Acompanyen Lara a la banda, els guitarres Erik Firmino i Joel Ferreira, el baterista Àlex Carrasco, el baixista Ethan Aguilar i el teclista Joan Gómez. La banda disposa d’un repertori molt variat que inclou : Queen, Red Hot Chili Peppers, ACDC, The Cramberries, The Beatles, Lennys Kravitz