Escaldes apropa el jazz als més petits

Esteve Molero Quartet actua davant 120 escolars

Data: 28/04/2023

Escaldes apropa el jazz als més petits

El comú d'Escaldes-Engordany ha convidat 120 escolars d'entre 8 i 10 anys dels diferents sistemes educatius de la parròquia a un concert pedagògic protagonitzat per Esteve Molero Quartet amb la voluntat d’introduir els infants al jazz i difondre els valors d’aquest gènere musical, segons informa la corporació a través d’un comunicat.

El quartet, format per una guitarra, contrabaix, bateria i trombó, han tocat algunes de les peces musicals incloses en el disc 'Premature Memories'. Els temes han estat desmuntades pels interprets amb l'objectiu que el públic conegués bé quina funció fa cada instrument. Alhora, els dos passis fets s'han centrat en tres conceptes: el ritme, l'harmonia i la melodia.

Els tres conceptes qs'han explicat a través d'un estàndard del jazz com és All of me que els músics han tocat en diferents estils (balada, swing, bossa nova, espiritual negra...) L’activitat ha volgut commemorar el Dia Internacional del Jazz que se celebra el 30 d’abril, efemèride creada per la UNESCO el 2011. Així doncs, Andorra, a través d’Escaldes-Engordany, està present al llistat d’actes que s’organitzen arreu del món en motiu d’aquest dia.

El concert pedagògic marca l’inici de tots els actes que s’aniran desenvolupant dins el 39è Festival Andorra Jazz d’Escaldes que arrencarà el pròxim 29 de juny. Amb tot, el concert pedagògic d’avui ha servit per destacar els valors del jazz, com ara, la tolerància, la diversitat, els drets humans i la pau. La voluntat del comú és que els més petits s’aficionin a aquest gènere musical

Notícies relacionades

Lavey grava tema i videoclip amb 'l'encaputxat de moda'

Lavey grava tema i videoclip amb 'l'encaputxat de moda'

Diumenge 21 de abril de 2024

'Super sad Boys', la col·laboració amb Sie777e, ja és a les plataformes digitals

Llegir més
Jere torna a la Fada amb noves cançons

Jere torna a la Fada amb noves cançons

Dissabte 20 de abril de 2024

El cantautor de Barcelona hi porta el seu pop-rock d'autor i influència del sud

Llegir més
L'Informal acull cinc propostes musicals aquest dissabte

L'Informal acull cinc propostes musicals aquest dissabte

Dissabte 20 de abril de 2024

Malisima, Heart to Heart, Manuel Fernández, L'últim concert del mon i Eugenia Correia acompanyen l'exposició de Juli Barrero

Llegir més