Música transgressora i heterodoxa a l'Ull Nu

Programa Eclectic Method, la Dani, Gigi Morralla i Malissima

Data: 26/04/2023

Música transgressora i heterodoxa a l'Ull Nu

El festival Ull Nu posa especial cura en totes les activitats paral·leles que van molt més enllà de les sales de projecció. Des del punt de vista musical, aposten per una programació transgressora i heterodoxa amb artistes innovadors.

Els organitzadors han posat tota la carn a la graella dissabte 13 en els concerts gratuïts de la plaça del poble. A les 21:45 hi actuarà l’artista no binària La Mari i a les 22:45 el britànic Jonny Wilson que actua sota la marca musical Eclectic Method

La programació s’inicia divendres 12 a les 19:45 amb la polifacètica artista Malísima, alter ego d’Elliot Pemartín, mentre que a les 22 hores hi actuarà la DJ Gigi Morralla.

La Dani (1991) és una artista no binària malaguenya que beu de fonts tan variades com Mónica Naranjo, Don Omar, Enrique Morente i Tito el Bambino. Es mou amb comoditat entre el reggaeton, l’electrònica i el r’n’b i les seves arrels flamenques. El seu darrer EP, Xiaomi, és una crítica oberta al consumisme i l’ostentació a través de la reivindicació del mòbil xinès per davant de l’Iphone. L’EP Banana Split, la col·laboració amb Samantha Hudson en l’èxit Perra o haver participat en el rodatge de la pel·lícula Te estoy amando locamente.

Eclectic Method (també conegut com Jonny Wilson) és un remesclador de vídeos, creador de música i DJ. Va començar com un proscrit digital unint música, televisió i pel·lícules i ràpidament es va fer un lloc en l’escena amb remixs oficials per al grup U2, la discografica Motown, la cadena de televisió Comedy Central, o el també DJ Fatboy Slim, que recentment va punxar a l’Abarset, i col·laboracions amb Chuck D, Donald Glover i molts altres. En la seva vessant de DJ, Jonny Wilson, que s’ha establert a Barcelona, ha fet set en grans esdeveniments.

Gigi Morralla és una artista visual, il·lustradora, fanzinera, DJ i podcatster. Ella mateixa s’autoqualifica com a fan del “mamarratxisme macarra”. Com a disc-jòquei, faceta que la porta a aquest Ull NU reivindica la morralla, amb sessions de pur eclectisme i sons que poden anar des del cant de batre al reggaeton, passant pel bakalao, la cumbia, el funk i l’afrobeat. Tot plegat en unes combinacions i remescles inverosímils que mostrarà en una sessió acompanyada del VJ Eloi Costilludo.

El programa es completa amb l’actuació de la Banda de Música de l’Institut de Música diumenge 14 a les 11:30 també a la plaça del poble.

Notícies relacionades

Experimentar amb la música

Experimentar amb la música

Dimarts 27 de febrer de 2024

La jove DJ, compositora i productora musical Malísima és una de les propostes més trencadores de l'escena andorrana

Llegir més