Marta Dallerès torna a la Massana

Presenta nou repertor al teatre de les Fontetes dissabte a les 20 hores

Data: 25/04/2023

Marta Dallerès torna a la Massana

La cantant andorrana Marta Dallerès torna al teatre de les Fontetes aquest dissabte, 29 d’abril, amb un repertori completament renovat. “Una de les meves peculiaritats és que canvio molt el repertori i m’agrada sorprendre el públic” ha explicat la intèpret que no ha volgut donart detalls més enllà que hi cantarà “alguns temes de llegendes musicals, cançons molt especials que espero que agradin molt”, explica Dallerès. Es dona la circumstància que la vocalista també va presentar les noves peces l'any passat en aquest mateix escenari.

L’artista comptarà amb la col·laboració de Xavi Requena a la bateria, Déborah López Vila al teclat, Ivan Castells “Ivo” i Ivan Marín a la guitarra i Jenny Dobarro al baix. Pel que fa al suport tècnic, anirà a càrrec de Server-Sonos.

La cantant andorrana combina la seva feina amb la música. De moment ofereix dos o tres concerts a l’any, a més de treballs d’estudi i enregistrament de vídeos. “Durant els meus viatges m’inspiro per trobar els temes pel concert següent però també aprofito per enregistrar imatges o fer fotos que em serveixen per fer muntatges musicals que penjo a youtube i que agraden molt als meus seguidors”, assegura l’artista.

Notícies relacionades

Marta Dallerès presenta nou repertori

Marta Dallerès presenta nou repertori

Dimarts 03 de maig de 2022

La cantant andorrana actuarà el 14 de maig al teatre de les Fontetes

Llegir més