“Considerem Andorra, en bona part, casa nostra”

Els cantants de Los Mustang i Los Diablos oferiran demà un concert benèfic pel banc de perruques oncològiques.

Data: 19/04/2023

“Considerem Andorra, en bona part, casa nostra”
Un concert amb un motiu solidari sempre és més agraït
Santi: Sempre. A les coses fetes amb el cor, com és el cas, ens agrada molt col·laborar. I esperem que el nombre de perruques es pugui multiplicar.
Agustí: Ens agrada ser solidaris i més amb una causa andorrana, ja que els dos som mig andorrans.

És cert, tenen lligams amb Andorra molt marcats.
S.: Jo soc andorrà! Em vaig casar amb una pubilla andorrana i tinc la nacionalitat, és clar. Tinc casa a Andorra i hi he viscut moltíssims anys.
A.: El meu viatge de noces va ser a Andorra i porto més de cinquanta anys venint un mes sencer un cop l’any. M’estimo molt el país i és, en bona part, casa nostra.

No es el primer cop que s’uneixen els dos en un projecte.
S.: No, no. Hem col·laborat més d’un cop i hem fet moltes coses junts. A part, ens uneix una gran amistat i de molts anys. D’una manera o una altra tots els artistes d’aquella època estem relacionats.
A.: Ens portem molt bé sobre l’escenari també. A més, acabarem el concert amb una cançó molt especial, Los mejores años de nuestra vida.

El repertori portarà les seves cançons més emblemàtiques.
S.: Sí, sens dubte. A més, són aquestes cançons inoblidables les que la gent vol sentir. L’Agustí farà el seu repertori i jo faré, més o menys, el meu. Serà un moment molt bonic per recordar aquella època i no sorprendrem ningú, vaja.
A.: El públic vol escoltar les versions dels Beatles i totes les que feien els Mustang i, lògicament, Un rayo de sol, Fin de semana, Acalorado o Oh, oh, July.

La gent hi va per això.
S.: És clar! Li poso un exemple molt obvi. Si jo vaig a veure Paul McCartney, tot i que sigui un dels millors artistes de la història i tingui una gran trajectòria en solitari, sempre espero que toqui cançons dels Beatles.
A.: Sempre dic que Los Diablos cantem a la vida i Santi Carulla i els Mustang canten a l’amor. Al públic li agradarà molt.

En el fons, tots som nostàlgics. No es fa música com la d’abans.
S.: Prefereixo dir que és diferent i que, simplement, ha canviat. Quan vam començar com a grup, el 1960, també els no tan joves posaven el crit al cel pel que fèiem, com passa ara amb el reggaeton. Ara bé, jo em quedo amb la música dels 60, 70 i principi dels 80.
A.: “Pero música no hay como aquella” [canta]. Ja ho diem a la cançó que li dediquem a la mítica gramola. És cert que el que es feia abans no és el mateix d’ara però també hi ha temes de reggaeton que estan prou bé, eh?

Notícies relacionades

Lavey grava tema i videoclip amb 'l'encaputxat de moda'

Lavey grava tema i videoclip amb 'l'encaputxat de moda'

Diumenge 21 de abril de 2024

'Super sad Boys', la col·laboració amb Sie777e, ja és a les plataformes digitals

Llegir més
Jere torna a la Fada amb noves cançons

Jere torna a la Fada amb noves cançons

Dissabte 20 de abril de 2024

El cantautor de Barcelona hi porta el seu pop-rock d'autor i influència del sud

Llegir més
L'Informal acull cinc propostes musicals aquest dissabte

L'Informal acull cinc propostes musicals aquest dissabte

Dissabte 20 de abril de 2024

Malisima, Heart to Heart, Manuel Fernández, L'últim concert del mon i Eugenia Correia acompanyen l'exposició de Juli Barrero

Llegir més