Georgi reinvidica des de l'escenari el retorn a Eurovisió

Actua al Sant Jordi Club de Barcelona davant 3.500 persones

Data: 27/03/2023

Georgi reinvidica des de l'escenari el retorn a Eurovisió

La cantant eurovisiva Susanne Georgi va actuar dissabte a la nit a la festa BCN Eurovision Party, que va tenir lloc al Sant Jordi Club de Barcelona davant més de 3.500 persones. La celebració també va incloure les actuacions de diferents rostres eurovisius d’arreu d’Europa.

Georgi hi va interpretar els temes Du-I-Dub, que va popularitzar amb el duet Me&My format amb la seva germana Pernila, i La teva decisió (Get a life), en català i anglès, amb el que el 2009 va prendre part a les semifinals del festival. La cantant va aporfitar la seva presència a l’esdeveniment per reclamar el retorn a Eurovisió: "Andorra fa molt que no hi som per desgràcia, des del 2009 en què jo vaig ser l'ultima". "Portem anys lluitant per aquesta causa" va dir adreçant-se al públic per mostrar-se convençuda que "tornarem".

Un total de 14 delegacions que prendran part al festival el mes de maig vinent a Liverpool van interpretar els seus temes des de l’escenari. Es tracta de Gustaph (Bèlgica) Joker Out (Eslovènia), Wild Youth (Irlanda), Teya&Salena (Austria), Iru Khechanobi (Georgia), Pasha Parfeni (Moldàvia), Tvorchi (Ucraïna), Monka Linkyté (Lituània), Sudden Lights (Letònia), Piqued Jacks (San Marino), Diljá (Islàndia), Mimicat (Portugal), Mae Muller (Regne Unit) i l’espanyola Blanca Paloma, aclamadíssima pel públic amb el tema “Eaea”.

Un altre dels moments àlgids de la cita va ser l’actuació de la catalana Beth que, vint ants després de participar a Eurovisió, va cantar per primer cop el tema que li va valdre la vuitena posició final.

Susanne Georgi va començar la seva carrera amb la seva germana formant el duet Em & My, grup amb el qual van tenir diversos èxits al voltant d’Europa. Les dues germanes també van participar en la pre-selecció per actuar en el Festival de la Cançó d’Eurovisió per Dinamarca el 2007. Tanmateix, no van aconseguir els punts necessaris. La seva sort, però, va canviar al cap de dos anys. Georgi va representar Andorra en el Festival de la Cançó d’Eurovisió 2009 en la primera semifinal celebrada a la ciutat de Moscou (Rússia).

Notícies relacionades

Susanne Georgi participarà a l’Eurofans de Liverpool

Susanne Georgi participarà a l’Eurofans de Liverpool

Dimecres 28 de desembre de 2022

El festival se celebrarà entre el 8 i el 13 de maig amb un cartell d’antincs participants

Llegir més
Susanne Georgi serà membre del jurat d'Eurovisió de San Marino

Susanne Georgi serà membre del jurat d'Eurovisió de San Marino

Dilluns 07 de febrer de 2022

La cantant formarà part de l'equip del programa ´Una Voce per San Marino`

Llegir més