Els clubs d’Andorra se sumen a l’Snowrow

Acolliran dissabte, 1 d’abril, les after parties a partir de les 23 hores

Data: 25/03/2023

Els clubs d’Andorra se sumen a l’Snowrow

Tot i que el dijous dia 30 ja s’han previst activitats paral·leles de l’Snowrow, el festival no arrenca formalment fins divendres dia a les cinc de la tarda. Aquest gran esdeveniment, fruit de l’aliança de dues marques de referència a la neu, com és Grandvalira, i la música electrònica, com és elrow, té el seu centre d’operacions al sector de Grau Roig, on s’ha instal·lat el gran recinte amb accés limitat amb abonament. Les sessions, a càrrec de prestigiosos Djs internacionals, se celebren entre les 4 de la tarda i les 12 de la nit.

De la mateixa manera que dijous, abans de l’inici del festival, ja s’ha previst un warm up d’apres ski a la Cala Basa Beach Club, al sector del Pas de la Casa, l’organització ha arribat a acords amb els principals clubs de música del país que celebraran la matinada de dissabte a diumenge les afterparties oficials. Es tracta del Club The Boss (el Tarter), Unnic (Andorra la Vella), Axis (La Massana), Bilbord (Pas de la Casa), Fat Alberts (Soldeu) i la Borda (Incles).

El festival, concebut per a un públic heterogeni, gaudeix d’una zona de dia d’accés lliure amb activitats adreçades als nens i sets musicals distribuïts per l’estació (Pessons, CollBlanc i Coma3) i la zona del festival amb capacitat per a 8.000 persones.

Jamie Jones i Paco Osuna encapçalen el cartell d’un esdeveniment que va esgotar les entrades molt abans de conèixer-se la llista de participants. També destaquen entre els Djs convidats Ben Hemsley, Chelina Manuhutu, Marco Faraone, Franky Rizardo o Cuartero.

Notícies relacionades

Puigbò i Sanz se sumen als Encants d'Unicef

Puigbò i Sanz se sumen als Encants d'Unicef

Dimecres 07 de juny de 2023

Actuen en l'acte de cloenda, dijous a les 19:30 hores

Llegir més
Els DJ desembarquen al Jambo

Els DJ desembarquen al Jambo

Dimarts 06 de juny de 2023

Nou discjòqueis formen part del cartell del festival

Llegir més

El duet andorrà tira endavant a 'La Voz Kids'

Diumenge 04 de juny de 2023

Sebastian Yatra i Rayden les trien en la primera gala de les batalles.

Llegir més