L'esperat debut a Andorra de la cantant Zaz

La intèrpret francesa, que actua a l'Auditori, va esgotar les entrades en poques hores

Data: 21/03/2023

L'esperat debut a Andorra de la cantant Zaz

Isabelle Geffroy, més coneguda pel seu nom artístic Zaz (Tours, 1980) és la gran estrella de la temporada de música. L’Auditori estarà ple de gom a gom aquest dimarts per assistir al concert de la popular cantant francesa, que va esgotar les entrades a les poques hores de sortir a la venda.

Aquesta compositora, una de les referències de la seva generació, es mou amb naturalitat entre el jazz, al soul, el blues i el pop amb lletres quotidianes que connecten amb el públic. Comença la carrera com a membre de la banda de blues Fitfty fingers pas previ a l’inici de la carrera en solitari en clubs parisencs.

El 2009, és descoberta pel productor musical francès Kerredine Soltani, qui li ofereix un contracte discogràfic. Un any després llança el seu primer àlbum homònim Zaz, que incloïa el senzill Je veux, que es va convertir en un gran èxit a França i en altres països europeus. L'àlbum va vendre més d'1 milió de còpies i Zaz es va convertir en una estrella internacional.

Des de llavors, ha llançat diversos àlbums, incloent Recto Verso (2013), Paris (2014), Sud la route (2015), i Effet miroir (2018). També ha rebut reconeixements com el premi Victoires de la Musique a l'Artista Femenina de l'Any (2011).

El concert a Andorra s’engloba dins del a gira Organique Tour, un espectacle vitalista que té el seu darrer disc Isa, concebut durant el confinament, com a fil conductor

A més de la seva carrera musical, Zaz és una activista política i social. Recolza diverses organitzacions sense ànim de lucre, com Amnistia Internacional i Reporters sense Fronteres, i ha participat en esdeveniments benèfics per ajudar els refugiats i les persones sense llar.

Notícies relacionades

Puigbò i Sanz se sumen als Encants d'Unicef

Puigbò i Sanz se sumen als Encants d'Unicef

Dimecres 07 de juny de 2023

Actuen en l'acte de cloenda, dijous a les 19:30 hores

Llegir més
Els DJ desembarquen al Jambo

Els DJ desembarquen al Jambo

Dimarts 06 de juny de 2023

Nou discjòqueis formen part del cartell del festival

Llegir més

El duet andorrà tira endavant a 'La Voz Kids'

Diumenge 04 de juny de 2023

Sebastian Yatra i Rayden les trien en la primera gala de les batalles.

Llegir més