El Sax Fest porta el Quatuor Morphing

Jordi Barceló i l'ONCA formen part d'un cartell amb antics guanyadors del certamen

Data: 20/03/2023

El Sax Fest porta el Quatuor Morphing

El quartet Quatuor Morphing oferirà una de les grans actuacions del proper Sax Fest, que arrenca el proper 1 d’abril en un concert que compta amb la col·laboració de l’ambaixada francesa. L'actuació tindrà lloc el dia 5 a les 20 hores al Centre de Congressos d’Andorra la Vella.

El Quatuor Morphing ha assolit un ampli reconeixement internacional. Els instrumentistes que el formen es van conèixer mentre estudiaven al Conservatori Nacional Superior de Música i Dansa de París. Amb tot just sis mesos d’existència, ja van obtenir el primer premi en el prestigiós Concurs Internacional de Música de Càmera d’Osaka.

El seu estil únic es caracteritza pel que anomenen 'So Morphing', un procés creatiu que combina dos sons diferents per crear-ne un de nou i únic. Aquesta amalgama els porta a fusionar peces dels clàssics Mozart, Grieg, Ravel o Mendelssohn amb referents de la cançó francesa: Piaf, Barbara, Aznavour, Brel i Jonasz.

El festival també ha programat pel dia 4 una nit de jazz amb Jordi Barceló. El pianista estarà acompanyat pel saxofonista Baptiste Herbin, el trompetista david Pastor, el contrbaix Pere Loewe i el bateria Xavi Hinojosa.

Tancarà la programació el concert de l’Orquestra Nacional de Cambra d’Andorra, conduïda per Alex Sansó, Vincent David i Albert Gumí, que interpretarà la peça Fanfarria i Reflets, composades pel mateix Gumí i David, i Escapades de John Williams.

També s’ha inclòs en el cartell l’actuació de Giorgi Dzhishkariani, que va guanyar el concurs absolut de l’any passat, i Dmitry Pinchuk, que va obtenir el primer lloc en la categoria de joves.

La programació es completa amb el duet format per dos antics guanyadors: Valentin Kovalex (2019) i Mikhail Kazajov (2021)

 

 

Notícies relacionades

Puigbò i Sanz se sumen als Encants d'Unicef

Puigbò i Sanz se sumen als Encants d'Unicef

Dimecres 07 de juny de 2023

Actuen en l'acte de cloenda, dijous a les 19:30 hores

Llegir més
Els DJ desembarquen al Jambo

Els DJ desembarquen al Jambo

Dimarts 06 de juny de 2023

Nou discjòqueis formen part del cartell del festival

Llegir més

El duet andorrà tira endavant a 'La Voz Kids'

Diumenge 04 de juny de 2023

Sebastian Yatra i Rayden les trien en la primera gala de les batalles.

Llegir més