El tech-house ètnic de Wade arriba a l'Abarset

El DJ sevillà protagonitza la sessió d'aquest dissabte a l'après ski del Tarter

Data: 18/03/2023

El tech-house ètnic de Wade arriba a l'Abarset
La setmana de les finals de la Copa del Món a Grandvalira han tingut afigures de l'escena electrònica espanyola a l'Abarset. Andrés Campo, Paskman, Lunnas DJ o demà diumenge DJ Nano han estat alguns dels gran noms del cartell de l'apres ski canillenc. 

La gran atracció, no obstant, ha estat el sevillà Wade, que arriba aquest dissabte amb la fusió de tech house , sons tants de la seva terra natal i de la resta del món. De fet els seus dos èxits més recents han estat Guddi Riddm, juntament amb Dj Snake, i Pan jabi, en tots dos casos amb vocalistes en hindú i Punjabi.

Des del  2010 en que va començar a fer música seriosament ha editat en segells tan destacats com Relief, Viva Music, Mood Records o Suara. Ha treballat en temes conjuntament amb artistes com David Guetta, Joel Corry, el duet Solardo o Cloonee i ha guanyat visibilitat gràcies a les seves primeres posicions en llistes com Beatport i elevat volum de reproduccions en plataformes com Spotify.

El 2020 va crear la seva pròpia marca, Criterio, llançant un esdeveniment Sold Out All Night Long a Fabrik Madrid. Un any després, el 2021 i amb la col·laboració d'Universal Music, Criterio es va convertir en un segell discogràfic. En aquesta plataforma trobareu cançons de música electrònica d'alta qualitat produïdes pels artistes més poderosos del moment.

Notícies relacionades

El Sax Fest bat records de participació

El Sax Fest bat records de participació

Dilluns 27 de març de 2023

Prendran part en els dos concursos 285 participants de 32 nacionalitats

Llegir més
La Fada es vestirà de gala amb la Caja de Pandora

La Fada es vestirà de gala amb la Caja de Pandora

Diumenge 26 de març de 2023

El grup retorna a la carretera amb una gira acústica en sales petites

Llegir més
Els clubs d’Andorra se sumen a l’Snowrow

Els clubs d’Andorra se sumen a l’Snowrow

Dissabte 25 de març de 2023

Acolliran dissabte, 1 d’abril, les after parties a partir de les 23 hores

Llegir més