Waver presenta àlbum dissabte al Hard Rock

Interpretarà en directe els temes del seu treball 'Better than the Outside"

Data: 17/03/2023

Waver presenta àlbum dissabte al Hard Rock

La banda de rock andorrana Waver presenta el seu debut discogràfic el pròxim dia 25 de març a l’escenari del Hard Rock. Better than the Outside inclou sis temes de rock dur protagonitzats per quatre músics amb moltes hores de vol i molts projectes a les esquenes. Edu Cabrera, membre també del duet Green Note, n’és el guitarrista, Joan Hernández, que també té projecte en solitari es fa càrrec de la veu; Lucas Barreiro (Four Flags) n’assumeix el baix i Ivan Manzano (Missin Digit) és el bateria.

Base rítmica contundent i riffs de guitarra esmolats són la base del grup, que veu de les grans bandes nord-americanes dels 90 com Rage Against de Machine, Audioslave o Soundgarden, aposta pels temes propis i s’expressa en anglès.

La raó de ser dels Waver és el directe. La banda ja ha tingut ocasió de presentar cançons de l’àlbum en actuacions, com la del passat mes de gener al Sant Antoni Music (SAM) de la Massana. El concert al Hard Rock serà no obstant la posta de llarg d’un treball del que estan molt orgullosos.

El disc, a cavall entre l’EP i el llarga durada, es va enregistrar la passada tardor als estudis Ivolution amb el també músic Marc Mas exercint de tècnic i productor. Dels deu temes amb que la banda va arribar se’n van acabar gravant sis, entre ells Mountain Roulette, que obrirà el concert i que descriu a la perfecció la seva filosofia: "És una cançó optimista i directa. Un cant al rock and roll i a passar-nos-ho be tocant", apunta Joan Hernández.

Fent temes sense parar

Tot i que van tancar el disc el passat desembre han continuat component i inclouran alguna d’aquestes cançons inèdites en l’actuació del Hard Rock.

El dissenyador i bateria Martin Blanco (Four Flags) a més de cedir una de les seves lletres per al tema Take the Patch, un dels més foscos, també ha estat el responsable de l’art de la portada d'un disc que surt al mercat en format CD i que ha comptat amb el suport del ministeri de Cultura.

Els músics tenen trajectòries i influències diferenciades però amb un denominador comú: "Escoltem molta música però ens uneix el hard rock amb tocs de grunge, alternatiu i metall", explica el cantant.

Els projectes a curt termini de la banda són continuar fent cançons, actuar en viu durant la primavera i estiu i enregistrar el maig vinent el seu primer videoclip amb la cançó Falling out of Nowhere.