L'Hibernation es posa en marxa amb èxit de públic

S'ha venut un total de 7.500 entrades per als dos dies de festival

Data: 17/03/2023

L'Hibernation es posa en marxa amb èxit de públic

Richy Vuelcom i Patricia Mantovani seran els encarregats d’obrir aquest divendres a les set de la tarda l’escenari principal del festival de música Hibernation que se celebra el cap de setmana al Pas de la Casa. Els DJs d’Andorra, que actuen en format B2B, donaran pas un reguitzell d’estrelles internacionals de l’electrònica com són el duet format per Nure i Gris, també a quatre mans, Vitalic en set Live, Lilly Palmer, Cosmic Boys i Space 92.

El cartell del dissabte també es espectacular. Kölsch tancarà de matinada una jornada que obriran al vespre Nico Rodas i Lola Bozzano i que tindrà com a altres grans estrelles Yuksek, Folamour i Jennifer Cardini i Pablo Bozzi en format B2B.

Molt aprop del sold out
El festival està a un pas del sold out. Dijous al vespre s'havien venut 3.500 entrades del divendres i 4.000 del dissabte, però l'organització apuntava que la demanda ha estat continua i que al llarg del dia d'avui encara se'n servirien més. Ricard Capdevila, que a més de participar com a DJ és director de promoció del festival, destacava les millores en escenografia i en equip de so.

Al públic, majoritàriament francès i espanyol, s'hi suma "molta gent d'Andorra". Al voltant d'un 15% dels assistents són aficionats locals a l'electrònica "que han descobert un festival molt bo a casa mateix". En aquest sentit Capdevila destaca que els autobusos nocturns que de matinada uneixen el Pas i Andorra també faciliten la participació dels aficionats del país.

L’organització preparava ahir els detalls dels quatre grans espais perquè tot estés a punt aquest divendres. Mentre que l’Igloo Stage, amb capacitat per a 3.000 persones, i el Mountain Stage, per a 1.500 assistents, són d’accés lliure sense abonament i oferiran actuacions des del matí fins a la tarda, l’escenari principal, situat a la Plage Blanche, permetrà acollir 4.500 persones i disposarà d’un escenari paral·lel, la Polar, tots dos amb accés limitat als passis del festival.

La darrera jornada de festival, diumenge, l’activitat es restringirà al l’Igloo, amb les sessions a càrrec de Marie Berson, el duet B2b de Nikko i Max Muller, i l’andorrà Robznow. El festival brinda l’oportunitat a onze Djs del país, on també cal afegir John Holt, Adrian Kay, Laeet o Wallys, en una clara aposta pel talent local

Notícies relacionades

El Sax Fest bat records de participació

El Sax Fest bat records de participació

Dilluns 27 de març de 2023

Prendran part en els dos concursos 285 participants de 32 nacionalitats

Llegir més
La Fada es vestirà de gala amb la Caja de Pandora

La Fada es vestirà de gala amb la Caja de Pandora

Diumenge 26 de març de 2023

El grup retorna a la carretera amb una gira acústica en sales petites

Llegir més
Els clubs d’Andorra se sumen a l’Snowrow

Els clubs d’Andorra se sumen a l’Snowrow

Dissabte 25 de març de 2023

Acolliran dissabte, 1 d’abril, les after parties a partir de les 23 hores

Llegir més