Punk de Trobada creua la frontera

La banda actua aquesta nit a l'Ateneu de la Seu

Data: 11/03/2023

Punk de Trobada creua la frontera
Punk de Trobada no és només una ocurrència jugant amb el nom d'un centre comercial ja desaparegut. Defineix perfectament l'esperit d'aquesta banda, que, com ells mateixos expliquen, està composat per "quatre col·legues que es junten un cop a la setmana per fer teràpia grupal entre birres i cançons punk". I aquests quatre col·legues  són Xavi Font (bateria), Josep Maria Iglesias (baixista), Ferran Moli (guitarra) i Jonathan Rodríguez (veu).

L'Ateneu de l'Alt Urgell, al parc del Segre, acollirà aquest dissabte el primer concert fora d'Andorra d'un grup sense pretensions dins d'una jornada festiva dedicada al calçot que començarà a mig matí. 

Punk de Trobada , que anirà precedit de les lleidatanes Ratpenades, tancarà la festa a les 23:30 hores amb un concert en que presentarà tretze cançons, versions dels grans clàssics del punk espanyol dels 80 i 90 i que són les seves màximes referències. Non Servium, La UVI, Animales Muertos, la Banda Trapera del Río o la Polla Records no falten en el repertori d'uns músics autodidactes. "Versionem el que considerem himnes punk rock de tota la vida. Una cultura musical que van mamar de joves i que creiem necessari fer arribar a les noves generacions".

Reivindiquen un estil tot i ser conscients que és un gènere molt minoritari a Andorra. Hi ha pocs grups a Andorra- explica el vocalista- El punk té poca cabuda, especialment per les lletres dures, poc correctes políticament i antisistema"

Notícies relacionades

El Sax Fest bat records de participació

El Sax Fest bat records de participació

Dilluns 27 de març de 2023

Prendran part en els dos concursos 285 participants de 32 nacionalitats

Llegir més
La Fada es vestirà de gala amb la Caja de Pandora

La Fada es vestirà de gala amb la Caja de Pandora

Diumenge 26 de març de 2023

El grup retorna a la carretera amb una gira acústica en sales petites

Llegir més
Els clubs d’Andorra se sumen a l’Snowrow

Els clubs d’Andorra se sumen a l’Snowrow

Dissabte 25 de març de 2023

Acolliran dissabte, 1 d’abril, les after parties a partir de les 23 hores

Llegir més