El Bruch Electronik torna a l'Abarset amb Mind Against

El duet italià compartirà cabina amb Edu_Art i Madam aquest divendres

Data: 10/03/2023

El Bruch Electronik torna a l'Abarset amb Mind Against
La temporada d'après ski encara la recta final. El festival Brunch barceloní torna a l'Abarset aquest divendres amb una festa electrònica que té en com a principal atracció el duet italià Mind Against, amb format Extended Set de 3 hores. El cartell es completa amb els DJs locals Edu_Art i Madam.

Serà la quarta edició del Brunch a la neu després de l'èxit obtingut per figures internacionals com 2manydjs, Solardo o Fatboy Slim.                                                            
Mind Against integrat pels germans Alessandro i Federico Fognini es va formar el 2011. Aquest duet, establert a Berlín, combina el techno i el house i ha actuat en alguns dels millors clubs del món, com ara Berghain a Berlín i Amnesia a Ibiza. La seva capacitat per generar emocions a través dels sintetitzadors i intruments de percussió a l'estudi es trasllada a la pista de ball.

El seu primer llançament va ser l'EP Atlant el 2013, que els va permetre guanyar seguidors i crítiques positives. Des de llavors, han editat música en segells com Life and Death, Afterlife i Cocoon Recordings.

Mind Against és conegut per les seves melodies envolvents i la seva música emotiva, que els ha portat a ser sol·licitats per remescles de temes d'artistes com ara Tale Of Us i Stephan Bodzin.

El llançament el 2020 de Walking Away es va convertir en un dels temes més aclamants de l'any, obrint el camí cap a un  nou capìtol en la història del duet. 

 

Notícies relacionades

El Sax Fest bat records de participació

El Sax Fest bat records de participació

Dilluns 27 de març de 2023

Prendran part en els dos concursos 285 participants de 32 nacionalitats

Llegir més
La Fada es vestirà de gala amb la Caja de Pandora

La Fada es vestirà de gala amb la Caja de Pandora

Diumenge 26 de març de 2023

El grup retorna a la carretera amb una gira acústica en sales petites

Llegir més
Els clubs d’Andorra se sumen a l’Snowrow

Els clubs d’Andorra se sumen a l’Snowrow

Dissabte 25 de març de 2023

Acolliran dissabte, 1 d’abril, les after parties a partir de les 23 hores

Llegir més