Salvat augura “una nit màgica” a l’Auditori

El músic presenta el nou disc amb banda de set músics i convidats sorpresa

Data: 09/03/2023

Salvat augura “una nit màgica” a l’Auditori

Per a Quim Salvat presentar disc a l’Auditori Nacional (21:30h) és un autèntic luxe: “És un somni fet realitat, quin lloc millor”. El cantautor puja a l’escenari aquest dijous per protagonitzar el segon concert de la temporada de música , organitzada pel ministeri de Cultura, per interpretar-hi els nous temes del seu recent àlbum L’ultim despertar i altres peces del primer llarga durada El meu granet de sorra i l’Ep Quan la música pot anar més enllà.

L’acompanyarà en aquest concert una banda de set instrumentistes. “És molt complicat poder fer concerts amb tots. De moment només en tenim un més confirmat”. Serà la presentació del disc a Tarragona al castell de la Selva del Camp. Salvat promet un concert “més festiu i amb més canya”. Per l’escenari l’acompanyaran altres músics i cantants del país però no n’avança els nom. “Són convidats sorpresa”, explica el cantant que vol compartir el privilegi d’actuar a l’Auditori amb els companys i amics.

Descriu com l’últim despertar com un “treball molt diferent al que havia fet fins ara”.Si fins ara els seus temes descrivien situacions complicades amb caire reivindicatiu, les darreres cançons respiren bon rotllo, o esperit de superació. Salvat aspira a que “el missatge arribi al màxim de gent possible i que captin aquest positivisme”.

Espera que es visqui a l’auditori “una nit màgica”, que el public connecti amb les cançons i s’aixequi de la butaca. Les entrades es poden adquirir a la web del ministeri de Cultura a uns preus que oscil·len entre els 8 i els 10 euros.

Quim Salvat          veu i guitarra elèctrica
Tito Lagrobe          bateria
Josep Molina         baix
Pol Moyano           guitarres elèctrica i acústica
Armando Erenas   guitarres elèctrica i acústica
Bernat Casares     piano i teclats
Maria Lamata        veus
Paula Barranco     veus i persussió

Notícies relacionades

Quim Salvat publica el primer single del nou disc

Divendres 23 de desembre de 2022

‘Desperta’, un tema vitalista, es pot trobar ja a YouTube i Spotify

Llegir més
L'altra cara de Quim Salvat

L'altra cara de Quim Salvat

Dijous 17 de juny de 2021

El cantautor té les vivències de Kilian Jornet com a llibre de capçalera, és aficionat al triatló i si ha de triar un tema es queda amb ‘Dust in the wind’, de Kansas.

Llegir més
Quim Salvat dona la seva cançó per a la campanya #RegalaFutur d'Unicef

Quim Salvat dona la seva cançó per a la campanya #RegalaFutur d'Unicef

Dimarts 08 de juny de 2021

El cantautor fa una primera aportació de 200 euros

Llegir més