Els Komanem celebren 15 anys a la Fada

Els Super Jamp de sumen a l’efemèride

Data: 08/03/2023

Els Komanem celebren 15 anys a la Fada

Es tracta d’una de les bandes amb més trajectòria de l’escena andorrana. Els Komanem celebren 15 anys mantenint una etiqueta no gaire habitual a Andorra com és el ‘rock català’. El grup format per Jordi Días (veu principal i baix), Jordi Solé (bateria i veus), Joao Gomes (guitarra i veus) i Mario Cruz (guitarra) celebren l’efemèride amb un concert gratuït a la Fada Ignorant.

Hi repassaran els principals temes de la seva trajectòria reollits en els seus dos llarga durada: El silenci és viu (2016) i Nits en blanc (2020) i ho faran tornant a fer pujar a l’escenari exmembres i amics que els han acompanyat al llarg de la dècada i mitja d’història.

La nit musical començarà a les 22:30 amb el grup Superjamp  una banda d’amics que interpretaran cinc o sis temes abans de donar pas als grans protagonistes de la nit.

Els Komanem anuncien una primavera i estiu "bastant distrets" amb molts concerts, fins i tot en un festival de música rock. Lamenten, no obstant, que les actuacions siguin fora del país. "Semba que el panorama aquí a Andorra no acaba d'arrencar del tot", apunten.

La banda treballa en el que serà el seu tercer disc que esperen començar a enregistrar l'hivern vinent.

 

Notícies relacionades

Jordi Díaz:

Jordi Díaz: "Aquí hi ha una dictadura musical. Quatre s'ho maneguen"

Dimecres 31 de gener de 2024

Fa 15 anys va muntar Komanem amb uns quants amics. Dissabte podrem gaudir dels seus dos àlbums a l’Auditori.

Llegir més
Komanem:

Komanem: "Enyorem molt tocar a les festes majors"

Divendres 14 de gener de 2022

Jordi Díaz és la veu principal i el baix elèctric de Komanem. Presenta avui a l’auditori Claror de Sant Julià el darrer treball discogràfic del grup de rock: ‘Nits en blanc’. La pandèmia ha influenciat les lletres de les seves cançons.

Llegir més