Els Komanem celebren 15 anys a la Fada

Els Super Jamp de sumen a l’efemèride

Data: 08/03/2023

Els Komanem celebren 15 anys a la Fada

Es tracta d’una de les bandes amb més trajectòria de l’escena andorrana. Els Komanem celebren 15 anys mantenint una etiqueta no gaire habitual a Andorra com és el ‘rock català’. El grup format per Jordi Días (veu principal i baix), Jordi Solé (bateria i veus), Joao Gomes (guitarra i veus) i Mario Cruz (guitarra) celebren l’efemèride amb un concert gratuït a la Fada Ignorant.

Hi repassaran els principals temes de la seva trajectòria reollits en els seus dos llarga durada: El silenci és viu (2016) i Nits en blanc (2020) i ho faran tornant a fer pujar a l’escenari exmembres i amics que els han acompanyat al llarg de la dècada i mitja d’història.

La nit musical començarà a les 22:30 amb el grup Superjamp  una banda d’amics que interpretaran cinc o sis temes abans de donar pas als grans protagonistes de la nit.

Els Komanem anuncien una primavera i estiu "bastant distrets" amb molts concerts, fins i tot en un festival de música rock. Lamenten, no obstant, que les actuacions siguin fora del país. "Semba que el panorama aquí a Andorra no acaba d'arrencar del tot", apunten.

La banda treballa en el que serà el seu tercer disc que esperen començar a enregistrar l'hivern vinent.

 

Notícies relacionades

Komanem:

Komanem: "Enyorem molt tocar a les festes majors"

Divendres 14 de gener de 2022

Jordi Díaz és la veu principal i el baix elèctric de Komanem. Presenta avui a l’auditori Claror de Sant Julià el darrer treball discogràfic del grup de rock: ‘Nits en blanc’. La pandèmia ha influenciat les lletres de les seves cançons.

Llegir més