Persefone tanca 65 concerts aquest 2023

Girarà per Iberoamèrica, Amèrica del Nord i Europa

Data: 25/01/2023

Persefone tanca 65 concerts aquest 2023

El treball de dues dècades picant pedra comença a donar els seus fruits. El fitxatge per la potent discogràfica Napalm Records i la professionalització del management han internacionalitzat el grup de metall Persefone. Si el 2022 va estar marcat per la publicació del nou àlbum Metanoia i la gira europea, aquest 2023 arrenca amb perspectives encara millor.

La banda de metall andorrà ja té lligades un total de 65 concerts en 23 països diferents, que inclouen gires per Sudamèrica, Nord-amèrica i Europa en el que representa un salt qualitatiu per un grup que ha acumulat un bon nombre de seguidors als cinc continents.

Aquesta rara avis del rock andorrà torna a la carretera amb el Salto de Fe Tour aquest febrer en el que és la seva primera gira per iberoamèricana i a més en solitari. Debuten a San José (Costa Rica), salten a Mèxic (Guadalajara, Monterrey i Ciutat de Mèxic), Bogotà (Colòmbia), Sao Paulo (Brasil), Buenos Aires (Argentina), Santiago (Xile) i tanquen a Lima (Perú). Nou concerts en quinze dies.

La programació del maig inclou un nou tour per Europa amb un itinerari molt similar al de la darrera gira, del passat mes de setembre. Finlàndia, Noruega, Dinamarca, Alemanya, Irlanda, el Regne Uniy, Països Baixos, França, Portugal, Espanya, República Txeca i Aústria tindran ocasió d’escoltar la banda andorrana que aquest cop comparteix cartell amb NeO (Ne Oblisviscaris)

L’aliança amb NeO es repeteix a la tardor entre Estats Units i Canadà. Entre el 5 d’octubre i el 13 de novembre oferiran 30 concerts de costa a costa visitant Baltimore, Philadelphia, Richmond, Atlanta, Tampa, Orlando, Houston, Dallas, San Antonio, Alburquerque, Phoenix, San Diego, Los Angeles, San Francico, Salt Lake City, Boise, Reno, Portland, Seattle, Vancouver, Edmonton, Calgary, Denver, Lincoln, Minneapolis, Chicago, Toronto, Monteral, Boston i Nova York.

A l’agenda dels Persefone queda lloc per a festivals. Prendran part el març vinent en l’Iberian Warriors Metal Fest, que se celebra amb una doble edició a Vitoria i Granada, compartint escenari amb Demilich, Baest, Lucifer’s Child, Aephaneme, Saille, Empty, Blast Open i Totengott.

Notícies relacionades

Persefone esgota les entrades del concert a l'Auditori

Persefone esgota les entrades del concert a l'Auditori

Dimarts 23 de gener de 2024

La banda actuarpa el 4 de maig acompanyada de l'ONCA

Llegir més
Persefone se suma al cartell del festival MetalDays

Persefone se suma al cartell del festival MetalDays

Dimarts 19 de desembre de 2023

Actuarà l’estiu vinent en aquesta prestigiosa cita musical al llac eslovè de Velenje

Llegir més
Persefone actuarà a Andorra una dècada després

Persefone actuarà a Andorra una dècada després

Dimecres 13 de desembre de 2023

Clourà amb l’ONCA la temporada de l’Auditori que també programa l’eurovisiu Salvador Sobral

Llegir més