L’Argentina de Messi i el rock de ‘Al toque’

Data: 21/11/2022

L’Argentina de Messi i el rock de ‘Al toque’

El futbol i el rock són dues de les grans passions dels argentins. El Mon Bohemi, aprofitant l’arrencada del Mundial, ofereix un vespre a mida de la colònia del país sud-americà: partit de la selecció de Messi i concert de ‘Al Toque’, la banda paral·lela dels membres de Shuffle Express dedicada a clàssics de la música argentina.

Per l’escenari de la sala massanenca passaran els temes de Divididos, Patricio Rey y sus Redonditos de Ricota, Sumo, La Renga, Caballeros de la Quema, Bersuit Vergarabat o Los Piojos reversionats afegint piano, no gaire habitual a les peces originals, a la base de veu, guitarra, baix i bateria.

Són clàssics dels 90 i de principis dels 2.000. La música que escoltava Pablo Villar (guitarra i veu) abans de decidir-se a creuar l’Atlàntic per acabar instal·lant-se a Andorra ara fa divuits anys. Villar és juntament amb el bateria Dante Falótico (bateria i percussions) la quota argentina del grup que completen Virgínia Yáñez (teclats i veu) i Marc Millan (baix)

No serà la primera actuació d’aquests músics, els que més bolos acumulen al llarg de l’any, en format Al Toque. Només amb Shuffle Express, formació amb que interpreten temes propis i versions blues, ja tenen una vintena d’actuacions confirmades, a les que cal sumar les de Vibrand en clau de soul, l'altra formació amb que .

Al Toque, una expressió que en argentí vol dir «rapidíssim», ja va actuar tant a la Fira del 2021 com la d’aquest any. Ara s’han animat a oferir-lo, juntament amb Shuffle i Vibrand en clau de Spoul, al seu catàleg de registres aprofitant que l’arribada massiva d’argentins ha fet «créixer el públic potencial».

Qui vulgui gaudir d’una nit d’emocions argentines té una cita amb el món Bohemi:

Dissabte 26 de novembre
20h. Argentina- Mèxic
22:30 Al Toque en concert

Dimecres 30 de novembre
20h Polònia-Argentina
22:30 Al toque en concert

Notícies relacionades

Kölsch, Lilly Palmer i Yuksek se sumen a l’Hibernation

Kölsch, Lilly Palmer i Yuksek se sumen a l’Hibernation

Dimarts 06 de desembre de 2022

Les darreres confirmacions inclouen Miane, Lola Bozzano, Auriga, Captain Mustache, Nure B2B Gris

Llegir més
L’Iqos Terrace obre temporada amb el mediàtic Dj Nano

L’Iqos Terrace obre temporada amb el mediàtic Dj Nano

Dilluns 05 de desembre de 2022

El local de Soldeu, que té els andorrans Richy Vuelcom o John Holt com a residents, programa també Adrián Lozano

Llegir més
Persefone fa les Amériques

Persefone fa les Amériques

Diumenge 04 de desembre de 2022

Tanca els primers cinc concerts a Mèxic, Xile i Perú a finals de febrer i principis de març

Llegir més