L'eurovisiu Miki Núñez serà cap de cartell del Canòlich Music

Data: 07/11/2022

L'eurovisiu Miki Núñez serà cap de cartell del Canòlich Music
El cantant eurovisiu Miki Núñez serà el cap de cartell de la desena edició del Canòlich Music, que se celebrarà a Sant Julià de Lòria entre el 16 i el 19 de novembre .Mossèn Pepe Chisvert, alma mater del certamen,  i la cònsol menor de Sant Julià de Lòria, Mireia Codina, han presentat aquest dilluns la programació del festival, que compta amb la participació del raper madrileny Grilex i els artistes Miki Núñez, Meraki i Cesc Sansalvadó.

El tarrassenc Miguel Núñez Pozo (1996) es va donar a coneixer amb el nom artístic de Miki Nuñez o Miki en la desena edició del talent show Operación Triunfo, que va finalitzar en sisena plaça. Posteriorment va ser escollit com a representant d'Espanya al Festival d'Eurovisió 2019 amb el tema "La venda". Miki Núñez i el també intèrpretCESC visitaran les aules de tercer i quart d'ESO de les escoles del Principat i dialogaran i cantaran als infants.

El hip-hop de Grilex s'escoltar`a l'Auditori Claror el divendres a les 14 hores. Guillermo Esteban (Madrid, 96), que ja va participar al festival de l'any passat és un dels escassos rapers amb els valors cristians com a leit motiv. Completen el cartell el conjunt Meraki i els dj d'Andorra DJ Garden i AlexGR.

El festival celebra en aquesta edició el seu desè aniversari amb el lema 10 anys fent camí junts",  amb la voluntat de seguir formant el jovent en valors: "Hi ha molta música que transmet valors i que és el que vol mantenir en l'essència del festival", ha manifestat Codina.

El mossèn de la parròquia ha començat la seva intervenció demanant implicació alsmitjans de comunicació per tal de promoure al màxim el festival: "Us necessitem". Chisvert que ha destacat tot l'equip humà que hi ha al darrere per fer possible que una iniciativa ja pugui haver arribat a la desena d'anys celebrant-se de forma ininterrompuda.
                                             

Notícies relacionades

Kölsch, Lilly Palmer i Yuksek se sumen a l’Hibernation

Kölsch, Lilly Palmer i Yuksek se sumen a l’Hibernation

Dimarts 06 de desembre de 2022

Les darreres confirmacions inclouen Miane, Lola Bozzano, Auriga, Captain Mustache, Nure B2B Gris

Llegir més
L’Iqos Terrace obre temporada amb el mediàtic Dj Nano

L’Iqos Terrace obre temporada amb el mediàtic Dj Nano

Dilluns 05 de desembre de 2022

El local de Soldeu, que té els andorrans Richy Vuelcom o John Holt com a residents, programa també Adrián Lozano

Llegir més
Persefone fa les Amériques

Persefone fa les Amériques

Diumenge 04 de desembre de 2022

Tanca els primers cinc concerts a Mèxic, Xile i Perú a finals de febrer i principis de març

Llegir més