El raper Flake barreja estils en el seu primer EP

Data: 06/11/2022

El raper Flake barreja estils en el seu primer EP

Alocao és el títol del primer EP del raper andorrà Flake, nom artístic de Dani Flaqué, que des d’aquest divendres es pot trobar a les plataformes digitals. Són quatre cançons, que el cantant i compositor porta molt temps guardades i d’estils molt diferents (rap, funky, techno i pop) i que ara ha decidit editar.

Tres dels temes s’han enregistrat a l’estudi de PSK Productions i un altre als del també cantant i amic Sidi Moha. Pel que fa a les bases són beats de YouTube sense copyright mentre que en el tema que dona nom al treball l’ha produït KoNa (Izan).

Flake va protagonitzar el passat estiu el videoclip +376, que acumula 11.000 reproduccions a YouTube, amb una dura crítica social sobre Andorra que es va viralitzar a les xarxes. La peça va tenir molt impacte en l’escena hip-hop andorrana i entre els joves. «Tothom em deia que algú ho havia de dir i he estat jo i que ja era hora».

El raper, que té diversos projectes sobre la taula que prefereix no desvetllar fins que estiguin concretats, desgrana els temes que composen l’EP:

Alocao (rap): “És simplement una lletra explicant moltes opinions que tinc sobre la societat i parlant sobre mi mateix. El ritme i la melodia està enfocada a combinar estils dels 90, rap espanyol i latino. És una barreja”

Like A Fvcking Movie (funky): “Aquest tema es fruit de la meva imaginació. Simplement descric una festa que forma part del que podria arribar a ser el meu somni. És un tema fet per ballar i passar-s’ho bé”

ColaKao (techno): “La lletra parla sobre el cànnabis, ja que en una època llarga de la meva vida n’he consumit bastant. Està feta també per ballar i parlo sobretot del que a m’implicava fumar i de la seva influència comparat amb les altres drogues”.

Si Te Sientes Mal (Pop lent): “Aquesta cançó probablement es la més especial que tinc. Parla sobre la meva exparella i representa un moment molt trist de la meva vida. La melodia es més cantada i reflexa el que sentia en aquells moments durs”

Notícies relacionades

Kölsch, Lilly Palmer i Yuksek se sumen a l’Hibernation

Kölsch, Lilly Palmer i Yuksek se sumen a l’Hibernation

Dimarts 06 de desembre de 2022

Les darreres confirmacions inclouen Miane, Lola Bozzano, Auriga, Captain Mustache, Nure B2B Gris

Llegir més
L’Iqos Terrace obre temporada amb el mediàtic Dj Nano

L’Iqos Terrace obre temporada amb el mediàtic Dj Nano

Dilluns 05 de desembre de 2022

El local de Soldeu, que té els andorrans Richy Vuelcom o John Holt com a residents, programa també Adrián Lozano

Llegir més
Persefone fa les Amériques

Persefone fa les Amériques

Diumenge 04 de desembre de 2022

Tanca els primers cinc concerts a Mèxic, Xile i Perú a finals de febrer i principis de març

Llegir més