Cobra Balm, synthwave fet a Andorra

Data: 03/11/2022

Cobra Balm, synthwave fet a Andorra

Quan Oriol Vilella preparava la programació del Jambo 2020 va contactar amb Miguel ‘Moe’ Espinosa per dur a terme l’espectacle audiovisual de gran format del festival. El músic, teclista dels Persefone i compositor de bandes sonores, va comptar amb els sospitosos habituals: els companys metalers Carlos Lozano i ‘Bobby’ Verdeguer i el tècnic Pere Revert.

L’estil triat va ser el Synthwave, un gènere electrònic associat a les bandes sonores de les pel·lícules d’acció, ciència ficció o fantàstic de la dècada dels 80. La Covid va impedir que el públic gaudís aquell 2020 de l’espectacle, però sí que ho va poder fer el 2021 amb la música interperetada en viu combinada amb la projecció d’imatges de clàssics com Terminator o Mortal Combat.

Els músics tenien el projecte de convertir en àlbum aquelles peces, una idea que per una o altra raó s’ha retardat fins aquest novembre en que s’ha publicat l’EP Cobra Balm, format per quatre dels sis temes del concert. S’han triat tres peces originals titulades Jc Damn Van 1984, Serve & Protect i Alien Beauty i una versió reelaborada d’un tema de la banda sonora de Terminator, Connor’s Babysitter.

L’àlbum es pot trobar a les plataformes digitals habituals. Espinosa posa èmfasi en Bandcamp, una eina que garanteix la màxima qualitat en la descàrrega i que la major part de l'import es destini als músics.

No serà la última immersió dels intèrprets en el synthwave. Projecten continua enregistrant i editant noves peces i pot ser incloure-les en un llarga durada amb l’aportació d’un Revert, gran afeccionat al gènere, que més enllà d’ocupar-se del so també col·labora amb Espinosa en els crucials sintetitzadors.

Notícies relacionades

Kölsch, Lilly Palmer i Yuksek se sumen a l’Hibernation

Kölsch, Lilly Palmer i Yuksek se sumen a l’Hibernation

Dimarts 06 de desembre de 2022

Les darreres confirmacions inclouen Miane, Lola Bozzano, Auriga, Captain Mustache, Nure B2B Gris

Llegir més
L’Iqos Terrace obre temporada amb el mediàtic Dj Nano

L’Iqos Terrace obre temporada amb el mediàtic Dj Nano

Dilluns 05 de desembre de 2022

El local de Soldeu, que té els andorrans Richy Vuelcom o John Holt com a residents, programa també Adrián Lozano

Llegir més
Persefone fa les Amériques

Persefone fa les Amériques

Diumenge 04 de desembre de 2022

Tanca els primers cinc concerts a Mèxic, Xile i Perú a finals de febrer i principis de març

Llegir més