El Cor de Rock compartirà escenari amb el Cor Vivace

És una de les formacions de música moderna més prestigioses de Catalunya

Data: 03/10/2022

El Cor de Rock compartirà escenari amb el Cor Vivace

Més d’un centenar de cantaires pujaran a l’escenari de l’Auditori Nacional el 15 d’octubre vinent. El Cor de Rock d’Andorra, acompanyat de l’habitual suport instrumental de la banda de rock Black Thursday, i el Cor Vivace oferiran un concert conjunt que representa el debut al nostre país de la formació barcelonina.

El Cor Vivace és un conjunt de música pop vocal de noranta cantaires d’El Cercle, una entitat social del barri de Gràcia barceloní. Amb dotze anys de trajectòria la formació és hereva de la tradició coral catalana però va ser pionera en introduir repertoris de música moderna reinterpretats de forma lúdica amb creatius jocs de veus i coreografies.

En els premis anuals de la Federació d’Ateneus de Catalunya ha obtingut dins l’apartat de creativitat artística, el segon premi pel treball Aquarela do Brasil (2011), el segon premi per We Are The World (2017), el tercer premi per BAQ (2019) i el premi de votació popular pel seu treball Happy (2016).

Es presenten a Andorra amb el seu repertori habitual però hi sumen un fil conductor. El cor, que ha realitzat concerts a diferents indrets de Catalunya, València, Palma de Mallorca, Navarra, Madrid, Bilbao, Múrcia i Brussel·les, ha triat aquest any el setè art com a tema central amb homenatge a A Chorus Line, Fama o Hello Dolly

El Cor de Rock, per la seva banda, ha protagonitzat nombrosos concerts al llarg d’una temporada que ha tingut com a gran fita el concert conjunt amb la Jonca al Jambo Street Music.

Notícies relacionades

Música per fomentar la donació de medul·la òssia

Música per fomentar la donació de medul·la òssia

Dilluns 18 de setembre de 2023

El Cor de Rock i Black and White Digital actuen en l'acte de conscienciació

Llegir més
Hector Romance dirigirà el nou videoclip del Cor de Rock

Hector Romance dirigirà el nou videoclip del Cor de Rock

Dimecres 05 de abril de 2023

S'enregistrarà al bosc de Beixalís, la Mina de Llorts, la caserna de Castellciutat i el port de Cabús

Llegir més
Gil Blasi: “Donem l'oportunitat a tothom de poder cantar en un cor”

Gil Blasi: “Donem l'oportunitat a tothom de poder cantar en un cor”

Dimarts 04 de abril de 2023

L’entitat acaba de signar un nou conveni amb el Govern, que suposa una subvenció de 22.000 euros anuals per als propers tres anys

Llegir més