Serrat i Lang Lang, a la Temporada

Data: 29/09/2022

Serrat i Lang Lang, a la Temporada

Poc però exquisit. La Temporada Andorra la Vella es redueix  a un intèrpret reconegut internacionalment com és el pianista xinès Lang Lang i un dels grans esdeveniments de l’any com és el concert de la gira de comiat del cantautor Joan Manuel Serrat.

La presentació de la temporada ha anat a càrrec de la cònsol major, Conxita Marsol, el director artístic, Josep Maria Escribano, i la directora de Comunicació i Marca de MoraBanc, Mireia Maestre.

Lang Lang, que actuarà el 16 d'octubre a les 18 hores, és una de les figures més mediàtiques del panorama de la música clàssica. El virtuós instrumentista havia de tancar la Temporada 2020, que va haver de ser anul·lada per la COVID. Els organitzadors han aconseguit tancar una nova data per aquest 2022.

Tot i la seva joventut, ha actuat amb les orquestres més rellevants i el 2009 la revista Time el va considerar una de les cent persones més influents del món.

El gruix de l'espectacle estarà constituït per les Variacions Goldberg, de Johann Sebastian Bach.

També s’ha aconseguit participar en un dels grans esdeveniments musicals de l’any. Joan Manuel Serrat acomiada 56 anys de carrera des de l’escenari amb El vicio de cantar 1965-2022. El Centre de congressos acollirà el 10 de desembre (20h) un dels darrers concerts de la gira internacional que va arrencar el 27 d’abril a Nova York i es tanca el 23 de desembre al Palau Sant Jordi.

Des de la seva irrupció en el món de la música, Serrat (Barcelona, 1943) no ha deixat d’escriure cançons, enregistrar discos i fer gires per tot el món en els més variats formats, des d’orquestres sinfòniques fins la intimitat de piano, guitarra i vei, amb la companyia del seu inseparable Ricarc Miralles, alternant la seva condició de cantautor amb l’eficaç musicalització de poemes d’Antonio Machado, Miguel Hernández i Mario Benedetti.

Autor d’autèntics himnes generacionals en català i castellà, ha estat objecte de múltiples homenatge si reocneoxements al llarg dels darrers anys com l’atorgament del Grammy Llatí d’honor (2015) o la tria en votació popular de Mediterráneo com a millor cançó espanyola dels darrers 50 anys.

Les entrades que es comercialitzaran a 50 i 60 euros a través del portal del comú.

Notícies relacionades

Kölsch, Lilly Palmer i Yuksek se sumen a l’Hibernation

Kölsch, Lilly Palmer i Yuksek se sumen a l’Hibernation

Dimarts 06 de desembre de 2022

Les darreres confirmacions inclouen Miane, Lola Bozzano, Auriga, Captain Mustache, Nure B2B Gris

Llegir més
L’Iqos Terrace obre temporada amb el mediàtic Dj Nano

L’Iqos Terrace obre temporada amb el mediàtic Dj Nano

Dilluns 05 de desembre de 2022

El local de Soldeu, que té els andorrans Richy Vuelcom o John Holt com a residents, programa també Adrián Lozano

Llegir més
Persefone fa les Amériques

Persefone fa les Amériques

Diumenge 04 de desembre de 2022

Tanca els primers cinc concerts a Mèxic, Xile i Perú a finals de febrer i principis de març

Llegir més