El televisiu Oliver Jaen lidera els Benjis

La banda presenta en públic dimarts les seves versions de clàssics del funk, el pop, la música disco i el soul

Data: 29/09/2022

El televisiu Oliver Jaen lidera els Benjis

La primera proposta era anomenar-se Oliver i Benji, una clucada d’ull al frontman de la banda, Oliver Jaen. Finalment van optar per un més neutre, Benjis, per batejar aquest combo que després de deu mesos d’assaig puja per primer cop a l’escenari. La discoteca Kapital acollirà a partir de les deu de la nit el concert amb taquilla inversa d’una banda liderada pel presentador dels informatius d’ATV i el gruix dels membres de la qual treballen o han treballat a la televisió andorrana.

Què es trobarà el públic? Doncs una banda de vuit membres de versions molt negra, amb el soul i el funky com a principals ingredients i marcades influències disco, amb una línia de baix poderosa, versions molt elaborades, un cuidadíssim treball de veus i la personalitat desbordant del cantant Oliver Jaen.

Completen el grup: Dani Ortolà (guitarra), David Carmona (guitarra), Jordi Domingo (teclat), Jesús Quílez (baix), Albert Aymamí (bateria), Agatha Flaqué (veu) i Roser Puigbò (veu). Les covers són el terreny on es mou de moment la banda. “No fem còpies dels temes originals- explica Aymamí- sinó versions molt treballades”. Tenen les reinterpretacions dels Scary Pockets com a font d’inspiració i revisitaran en el concert temes clàssics de Michael jacKson, Gloria Gaynor, Tina Turner, Lady Gaga, Dua Lipa o Coldplay.

Tot i que tenen a l’horitzó compondre temes propis, de moment se circumscriuen a les versions. “Van molt bé per consolidar la banda -explica el bateria- Aquest concert ha de servir de carta de presentació per poder sortir a la carretera”. Confien que “el repertori de peces per a tots els públics i ballables” els permeti ja aconseguir bolos aquest hivern.

Notícies relacionades

“La música augmenta els recursos neuronals”

“La música augmenta els recursos neuronals”

Dimecres 28 de febrer de 2024

Emmanuel Bigand és el director del Rolling String Quartet que aquest dijous actua al Teatre de les Fontetes de la Massana

Llegir més
Els xinesos es bolquen en el Sax Fest

Els xinesos es bolquen en el Sax Fest

Dimarts 27 de febrer de 2024

Rècord de participació amb 190 concursants, 55 dels quals del país asiàtic

Llegir més
Puigcerdà programa Luz Casal, Amaral, Taburete i Estopa

Puigcerdà programa Luz Casal, Amaral, Taburete i Estopa

Dimarts 27 de febrer de 2024

Joan Dausà, The Tyets, Álvaro de Luna, Marlon i el Pot Petit completen el cartell del Summerfest

Llegir més