El televisiu Oliver Jaen lidera els Benjis

Data: 29/09/2022

El televisiu Oliver Jaen lidera els Benjis

La primera proposta era anomenar-se Oliver i Benji, una clucada d’ull al frontman de la banda, Oliver Jaen. Finalment van optar per un més neutre, Benjis, per batejar aquest combo que després de deu mesos d’assaig puja per primer cop a l’escenari. La discoteca Kapital acollirà a partir de les deu de la nit el concert amb taquilla inversa d’una banda liderada pel presentador dels informatius d’ATV i el gruix dels membres de la qual treballen o han treballat a la televisió andorrana.

Què es trobarà el públic? Doncs una banda de vuit membres de versions molt negra, amb el soul i el funky com a principals ingredients i marcades influències disco, amb una línia de baix poderosa, versions molt elaborades, un cuidadíssim treball de veus i la personalitat desbordant del cantant Oliver Jaen.

Completen el grup: Dani Ortolà (guitarra), David Carmona (guitarra), Jordi Domingo (teclat), Jesús Quílez (baix), Albert Aymamí (bateria), Agatha Flaqué (veu) i Roser Puigbò (veu). Les covers són el terreny on es mou de moment la banda. “No fem còpies dels temes originals- explica Aymamí- sinó versions molt treballades”. Tenen les reinterpretacions dels Scary Pockets com a font d’inspiració i revisitaran en el concert temes clàssics de Michael jacKson, Gloria Gaynor, Tina Turner, Lady Gaga, Dua Lipa o Coldplay.

Tot i que tenen a l’horitzó compondre temes propis, de moment se circumscriuen a les versions. “Van molt bé per consolidar la banda -explica el bateria- Aquest concert ha de servir de carta de presentació per poder sortir a la carretera”. Confien que “el repertori de peces per a tots els públics i ballables” els permeti ja aconseguir bolos aquest hivern.

Notícies relacionades

Kölsch, Lilly Palmer i Yuksek se sumen a l’Hibernation

Kölsch, Lilly Palmer i Yuksek se sumen a l’Hibernation

Dimarts 06 de desembre de 2022

Les darreres confirmacions inclouen Miane, Lola Bozzano, Auriga, Captain Mustache, Nure B2B Gris

Llegir més
L’Iqos Terrace obre temporada amb el mediàtic Dj Nano

L’Iqos Terrace obre temporada amb el mediàtic Dj Nano

Dilluns 05 de desembre de 2022

El local de Soldeu, que té els andorrans Richy Vuelcom o John Holt com a residents, programa també Adrián Lozano

Llegir més
Persefone fa les Amériques

Persefone fa les Amériques

Diumenge 04 de desembre de 2022

Tanca els primers cinc concerts a Mèxic, Xile i Perú a finals de febrer i principis de març

Llegir més