Akiba Jonze reapareixerà amb 'PLVTO'

El músic, ‘alter ego’ d’Iñaki Barrocal, publicarà abans de final d’any un nou àlbum de la saga Planetàrium

Data: 28/09/2022

Akiba Jonze reapareixerà amb 'PLVTO'

Iñaki Barrocal és un compositor prolífic. El ritme frenètic dels seus treballs no és obstacle per trobar temps per al seu alter ego, Akiba Jonze, que, de manera paral·lela, produeix i edita nous treballs. El proper en veure la llum serà PLVTO, que forma part del que el mateix autor defineix com la “Saga Planetàrium”, una sèrie d’àlbums dedicats al sistema solar. Abans de Plutó, van passar la terra (Indigo, 2016), Neptú (NEPTVNE, 2017), la Lluna (LVNA, 2017) i Antiterra, un planeta fictici a qui dedica el seu disc ANTICHTHON (2019).

Iñaki Barrocal/Akiba Jonze defineix PLVTO com un treball que recrea l’inframon grec des de l’electrònica i la música ambient. Els diversos temes de l'àlbum ens aniran portant per les diverses llunes i altres elements geogràfics de Plutó.

El compositor preveu que l'àlbum surti cap al novembre o desembre d'aquest any. Més endavant estarà disponible a diverses plataformes de streaming.

Simultàniament treballa, ara com a Iñaki Barrocal en dos nous projectes. “no sé ben bé quin d’ells avançarà primer”, detalla tot i que aporta una novetat. L’autor, que fins ara escrivia en anglès, es pssa al castella. “M’està obligant a sortir de la meva zona de confort, cosa que m’entusiasma molt. Tinc moltes ganes de veure’n el resultat final”