L'ambaixada espanyola porta la menorquina Anna Ferrer

La cantant, que reintepreta la musica tradicional, actuarà a Escaldes el 8 d'octubre

Data: 27/09/2022

L'ambaixada espanyola porta la menorquina Anna Ferrer

Anna Ferrer (1993), una de les figures emergents de la música balear, actuarà a Andorra el 8 d’octubre (20h) convidada per l’ambaixada espanyola a Andorra. Sortirà a l’escenari de la Sala d’Actes del Comú d’Escaldes a pèl, acompanyada només pel seus instruments: guitarra, el guitarró, el tambor i el sintetitzador. Hi presentarà l’espectacle Parenòstic, dirigit pel Niño de Elche, on partint del folklore de menorquí, mediterrani i llatinoamericà, crea peces riques en sensibilitat i matisos. S’atreveix amb les jotes però també amb les peces tradicionals, els fandangos o les ranxeres.

La cantant que inicia la formació musical als tres anys, als 14 ja té la primera experiència professional després d’una dècada d’estudis musicals, com a solista del grup S’Albaida, amb qui grava dos àlbums. Completa la seva formació a Barcelona especialitzant-se en cant jazz al Taller de Músics i col·laborant amb mútiples formacions.

El 2017 edita el seu primer disc Tel·lúria i fa gira com a cantant de Clara Peya a la gira del disc Oceanes. Ha col·laborat amb artistes com Toti Soler o Salvador Sobral. Kronia, on fusiona folklore i música electrònica és el nom del seu segon disc (2019). Vega (2020), l’àlbum de col·laboració amb Paula Grande, és un homenatge al cançoner popular i al paper de la dona en les generacions passades.

El seu darrer llarga durada Trencadís és com a solista de l’Orquestra de Músiques d’Arrel de Catalunya i amb els temes composats per Dani López Pradas.

Notícies relacionades

“La música augmenta els recursos neuronals”

“La música augmenta els recursos neuronals”

Dimecres 28 de febrer de 2024

Emmanuel Bigand és el director del Rolling String Quartet que aquest dijous actua al Teatre de les Fontetes de la Massana

Llegir més
Els xinesos es bolquen en el Sax Fest

Els xinesos es bolquen en el Sax Fest

Dimarts 27 de febrer de 2024

Rècord de participació amb 190 concursants, 55 dels quals del país asiàtic

Llegir més
Puigcerdà programa Luz Casal, Amaral, Taburete i Estopa

Puigcerdà programa Luz Casal, Amaral, Taburete i Estopa

Dimarts 27 de febrer de 2024

Joan Dausà, The Tyets, Álvaro de Luna, Marlon i el Pot Petit completen el cartell del Summerfest

Llegir més