Funky a l'Auditori Nacional

La banda catalano-andorrana The Smart Shallows actua aquesta nit a l'Auditori

Data: 24/09/2022

Funky a l'Auditori Nacional

Els grans combos liderats per James Brown, Pee Wee Ellis o Maceo Parker inspiren The Smart Shallows que avui actuen a l’Auditori d’Ordino dins de la programació del ministeri de Cultura (21:30h).

La formació, integrada per deu músics catalans i andorrans i gestada al voltant del Taller de músics de Barcelona oferirà un concert de funk però amb pessics i influències d’altres gèneres com el soul, el jazz, el blues i el rock. «Recreem les seccions de grups clàssics. Per això la banda es tan gran.», destaca el guitarrista Toni Fantasia Fernández, que amb Sílvia Gil forma la quota andorrana,

El grup presenta aquesta nit una novetat a la bateria. Kike Pérez substituirà Enric Jiménez que no podrà pujar a l’escenari en haver patit un accident. Els músics esperen que pugui ser a la platea per dedicar-li l’actuació.

Fernández qualifica els companys com la seva segona família, un grup d’amics que “ens entenem molt bé”. Defugen de les partitures en els assajos basant-ho tot en l’oïda i la memòria auditiva. “Ningú fa servir papers És una manera de treballar que facilita la cooperació, que hi hagi una cohesió a l’escenari i fora i un so particular”.

El repertori de The Smart Shallows està format íntegrament per versions. Aporten la seva visió de clàssics de Bee Gees, Cory henry, Dua Lipa, Incognito, Chick Corea o Alicia Keys.

El guitarrista subratlla la satisfacció de poder "presentar un projecte a casa amb la banda que ja tinc clar que portaré al meu final de grau al Taller, en el qual faré un altre concert que m’agradaria que fos aquí".

Formació
Manel Maylinch Margarit (baix)
Kike Pérez (bateria)
Àngela Guerrero Aznar (teclat i cors)
Cristina Español Pallarès (piano i cors)
Toni Fernàndez Ortega (guitarra i cors)
Berta Panadès Bueno (cantant)
Mireia Vidal (trompeta 1)
Albert Creixell Gonzàlez (trompeta 2)
Sílvia Gil Casals (saxo alt)
Pol Garcés Toril (saxo tenor)

Notícies relacionades

“La música augmenta els recursos neuronals”

“La música augmenta els recursos neuronals”

Dimecres 28 de febrer de 2024

Emmanuel Bigand és el director del Rolling String Quartet que aquest dijous actua al Teatre de les Fontetes de la Massana

Llegir més
Els xinesos es bolquen en el Sax Fest

Els xinesos es bolquen en el Sax Fest

Dimarts 27 de febrer de 2024

Rècord de participació amb 190 concursants, 55 dels quals del país asiàtic

Llegir més
Puigcerdà programa Luz Casal, Amaral, Taburete i Estopa

Puigcerdà programa Luz Casal, Amaral, Taburete i Estopa

Dimarts 27 de febrer de 2024

Joan Dausà, The Tyets, Álvaro de Luna, Marlon i el Pot Petit completen el cartell del Summerfest

Llegir més