URI dedica a la solitud el seu nou EP

L'àlbum de cinc temes compta amb la col·laboració de 31Moha31 i Flake

Data: 22/09/2022

URI dedica a la solitud el seu nou EP

El raper URI ha tingut una activitat continuada al llarg del 2022. Els singles Olvido, Nos Engañaron, Demonios y Ángeles, Sangre (en col·laboració amb END3R) o Superfluo van ser publicats en plataformes digitals al llarg del primer semestre. URI llança ara un projecte més ambiciós, un EP titulat Solo de cinc temes, en el que s’ha voltat d’altres companys com 31Moha31 i Flake.

URI ha buscat que cadascuna de les cançons sigui “d’un estil de música diferent però amb un missatge i sentiment similar”. Les lletres giren al voltant de la solitud, que inspira el nom de l’àlbum. Malgrat tot, el compositor dona molt marge als orients perquè interpretin lliurement les lletres.

Si bé les lletres són obra del raper, les instrumentals són de productors internacionals com APC Beats i Hamra Beats a través de la plataforma YouTube. L’EP s’ha enregistrat amb la distribuïdora Repost Network de SoundCloud, de la qual formen part el mateix URI i Flake, mentre que la producció ha anat a càrrec de PSK Shots, excepte en el temes Frío i Más Que Yo, editat en un estudi casolà i que té com a autors 31Moha31, Flake i el mateix URI.