Recta final a les inscripcions al concurs de la Fada

Data: 20/09/2022

Recta final a les inscripcions al concurs de la Fada

L’escenari de la Fada tornarà a acollir aquesta tardor una nova edició del Concurs de música d’autor LAFI Andorra. Els interessats en prendre-hi part tenen encara fins a final de mes per inscriure-s’hi.

Els aspirants hauran de presentar una maqueta en format digital amb dos temes propis (text i música) que hauran de ser interpretats en el concurs en format acústic. Sobre l’escenari es podran acompanyar per dos músics, que no poden haver estat vinculats a cap contracte discogràfic en els últims cinc anys.

Les audicions preliminars se celebraran els dies 8, 9 i 15 d’octubre. El jurat, format per persones relacionades en l’àmbit musical, triarà els 10 intèrprets que passaran a les semifinals, que tindran lloc el 22 i 23 d’octubre. La final del concurs, en que els cinc millors es dispurtaran el primer lloc, està prevista pel dia 29 d’octubre.

La victòria permetrà al cantautor l’enregistrament en estudi d’un EP de cinc cançons així com la mescla, màstering i distribució a Spotify i Itunes. Igualment garanteix la participació en un concert de promoció a la Fada Ignorant i al Jambo Street Music amb la possibilitat d’actuar en altres sales del circuit d’Andorra i Espanya.

El segon lloc també assegrua un concert de promoció a la Fada o al Jambo. Tots els finalistes formaran part d ella programació de la sala de concerts.

Consulta les bases del concurs aquí

Notícies relacionades

El televisiu Oliver Jaen lidera els Benji

El televisiu Oliver Jaen lidera els Benji

Dijous 29 de setembre de 2022

La banda de versions presenta en públic dimarts les seves versions de clàssics del funk, el pop, la música disco i el soul

Llegir més
L'ambaixada espanyola porta la menorquina Anna Ferrer

L'ambaixada espanyola porta la menorquina Anna Ferrer

Dimarts 27 de setembre de 2022

La cantant, que reintepreta la musica tradicional, actuarà a Escaldes el 8 d'octubre

Llegir més
Funky a l'Auditori Nacional

Funky a l'Auditori Nacional

Dissabte 24 de setembre de 2022

La banda catalano-andorrana The Smart Shallows actua aquesta nit a l'Auditori

Llegir més