Propers concerts
    No hi ha cap concert programat.

Black Trison passa el reggaeton pel sedàs cristià

Dos futbolistes de la lliga nacional formen part del trio que prepara el llançament de nou temes

Data: 19/09/2022

Black Trison passa el reggaeton pel sedàs cristià

Jaime Andrés i Jaime Alberto Ruiz Córdoba són dos germans colombians que van arribar a Andorra fa sis i cinc anys, respectivament, per jugar al futbol. Militen l’Atlètic Amèrica, equip de la segona divisió de la lliga andorrana on juguen de central i lateral

Més enllà dels camps de futbol són homes de família, religiosos i amants del reggaeton. Quan fan música l’Andrés es converteix en Solflow, l’Alberto en Jota, i Marcia, l’esposa dominicana d’aquest, en Smiling. Plegats constitueixen els Black Trison un trio tutelat pel productor Dídac Camuñez que ha començat a pujar continguts a les plataformes digitals.

"Vente pa Gandía"
A YouTube s’hi pot trobar una mostra amb els temes El Chocó i Mami, enregistrats només pels dos germans, i Gandía, una cançó amb vocació estiuenca que ha significat el primer llançament ja com a trio: «En la playa se viene a bailar, en la playa de viene a gozar, ven commigo vamos a disfrutar, así que vente que nos vamos pa la playa, vente pa Gandía», precisa la tornada d’un tema el videoclip del qual s’ha enregistrat a la ciutat costera valenciana i que es va llençar a principis de juliol.

Fan una música sense pretensions. "Hem començat per provar- explica Solflow- jo escric les cançons, les hi ensenyo a Smiling i Jota, ho portem al productor, que treballa les bases, i ho enregistrem". Tenen gravades nou cançons que "anirem traient poc a poc".


Ritme i flow, però sense vulgaritats
Reivindiquen els ritmes calents però rebutgen la temàtica amb sexualitat explícita i la vulgaritat. "Volem un reggaeton més sa, amb ritme i estil, però sense grolleries. Som cristians i la nostra música parla de valors, d’amor i dels canvis en la vida», explica Solflow. Els dos germans són seguidors de l’església evangélica Hillel amb seu a Escaldes-Engordany.

Han actuat puntualment intepretant algun tema en esdeveniments de l’agència Andorra Models. "En viu sonem bé, tenim flow" valora Solflow ,que afegeix que han estat molt ben rebuts: "A la gent li ha agradat moltíssim".