Black Trison passa el reggaeton pel sedàs cristià

Data: 19/09/2022

Black Trison passa el reggaeton pel sedàs cristià

Jaime Andrés i Jaime Alberto Ruiz Córdoba són dos germans colombians que van arribar a Andorra fa sis i cinc anys, respectivament, per jugar al futbol. Militen l’Atlètic Amèrica, equip de la segona divisió de la lliga andorrana on juguen de central i lateral

Més enllà dels camps de futbol són homes de família, religiosos i amants del reggaeton. Quan fan música l’Andrés es converteix en Solflow, l’Alberto en Jota, i Marcia, l’esposa dominicana d’aquest, en Smiling. Plegats constitueixen els Black Trison un trio tutelat pel productor Dídac Camuñez que ha començat a pujar continguts a les plataformes digitals.

"Vente pa Gandía"
A YouTube s’hi pot trobar una mostra amb els temes El Chocó i Mami, enregistrats només pels dos germans, i Gandía, una cançó amb vocació estiuenca que ha significat el primer llançament ja com a trio: «En la playa se viene a bailar, en la playa de viene a gozar, ven commigo vamos a disfrutar, así que vente que nos vamos pa la playa, vente pa Gandía», precisa la tornada d’un tema el videoclip del qual s’ha enregistrat a la ciutat costera valenciana i que es va llençar a principis de juliol.

Fan una música sense pretensions. "Hem començat per provar- explica Solflow- jo escric les cançons, les hi ensenyo a Smiling i Jota, ho portem al productor, que treballa les bases, i ho enregistrem". Tenen gravades nou cançons que "anirem traient poc a poc".


Ritme i flow, però sense vulgaritats
Reivindiquen els ritmes calents però rebutgen la temàtica amb sexualitat explícita i la vulgaritat. "Volem un reggaeton més sa, amb ritme i estil, però sense grolleries. Som cristians i la nostra música parla de valors, d’amor i dels canvis en la vida», explica Solflow. Els dos germans són seguidors de l’església evangélica Hillel amb seu a Escaldes-Engordany.

Han actuat puntualment intepretant algun tema en esdeveniments de l’agència Andorra Models. "En viu sonem bé, tenim flow" valora Solflow ,que afegeix que han estat molt ben rebuts: "A la gent li ha agradat moltíssim".