'Sabors d’estiu' atrau més de 3.500 persones

La tercera edició del cicle de música i gastronomia clou amb satisfacció entre els restauradors i el públic

Data: 06/09/2022

'Sabors d’estiu' atrau més de 3.500 persones

La pluja persistent a les tardes no ha impedit que les actuacions previstes en el cincle escaldenc Sabors d’estiu s’hagin desenvolupat. L’espai de gastronomia i música ha atret 3.575 persones.Des del 26 d’agost al 4 de setembre, l’aparcament de l’Església ha acollit restauradors del país i concerts diaris, que han aplegat una mitjana de 357 persones.

La jornada de màxima afluència ha estat el dissabte 3 de setembre amb l’actuació del conjunt The Scarlett Brotherhood i el dj Vittosky i la Nit del silenci del 2 de setembre. També com a nota positiva hi ha el fet que no s’ha hagut d’anul·lar cap actuació i la pluja s’ha pogut esquivar endarrerint l’hora d’inici d’alguns concerts.

El cicle ha finalitzat amb un bon balanç per part dels restauradors, que veuen Sabors d’estiu com un lloc interessant on participar, i més presència de turistes entre el públic (en les edicions anteriors aquest estava format principalment per residents), segons destaca el comú d’Escaldes en el comunicat de premsa.

També ha crescut el volum de gent que s’ha acostat a la cita, un fet que s’atribueix a la seva consolidació i a la desaparició de les limitacions implantades per fer front a la Covid-19. A més, l’ampliació de l’oferta de restauració ha estat ben rebuda.

En el marc de la tercera edició de Sabors d’estiu s’han organitzat deu concerts, majoritàriament oferts per artistes andorrans. El comú considera que aquesta és una de les claus de l’èxit del cicle juntament amb el fet d’oferir un espai acollidor a l’aire lliure per als vespres de finals d’estiu.
 

Notícies relacionades

“La música augmenta els recursos neuronals”

“La música augmenta els recursos neuronals”

Dimecres 28 de febrer de 2024

Emmanuel Bigand és el director del Rolling String Quartet que aquest dijous actua al Teatre de les Fontetes de la Massana

Llegir més
Els xinesos es bolquen en el Sax Fest

Els xinesos es bolquen en el Sax Fest

Dimarts 27 de febrer de 2024

Rècord de participació amb 190 concursants, 55 dels quals del país asiàtic

Llegir més
Puigcerdà programa Luz Casal, Amaral, Taburete i Estopa

Puigcerdà programa Luz Casal, Amaral, Taburete i Estopa

Dimarts 27 de febrer de 2024

Joan Dausà, The Tyets, Álvaro de Luna, Marlon i el Pot Petit completen el cartell del Summerfest

Llegir més