Sant Julià dona veu als joves talents

Eugènia Correia, Helena Marsol, Eric Escabias, Isolda i DJ Garden actuen als Jardins del Reig

Data: 02/09/2022

Sant Julià dona veu als joves talents

Els jardins del Reig, al costat del Bare Nostrum, acullen aquest  divendres el que s’ha batejat com a Summer Party, sempre que el capriciós clima ho permeti. Es tracta d’una festa a la terrassa del local que per 15 euros inclou sopar i concert i que se celebrarà entre les 18 i les 22 hores.

Passaran per l’escenari quatre artistes o grups que comencen a treure el cap en el panorama enb l’escena musical andorrana. La cantant Eugenia Correia, guanyadora dels concursos Talentejant del comú d’Escaldes i MovLab del comú de Sant Julià, serà la primera en actuar. Correia, que col·labora amb múltiples artistes com el cantautor Juli Barrero, tindrà ocasió de presentar temes propis a piano. La jove intèrpret i compositora Helena Marsol, que ja va presentar el seus temes al recent Sant Antoni Music Festival de la Massana, la secundarà a l'escenari lauredià.

Un altre dels destacats en els concurs recents de talents, Eric Escabias, també està convidat a la festa. El cantant i productor de música urbana presentarà el tema a guitarra Aunque Duela i cançons rap enrte els que molt probablement la cançó Tácito, publicat fa quatre mesos.

El duet Isolda, format pels lauredians Bernat Torra i Cerni Casamajor actuarà a la festa presentant les cançons del seu EP Tecno-pop barato, publicat aquest mateix estiu. El conjunt, que ha superat els 600 oients mensuals a Spotify, va més enllà del tecno endinsant-se en altres estil com el pop o el rock.

Tancarà la festa, organitzada per Laurèdia Jove, la sessió del DJ Garden.

Notícies relacionades

“La música augmenta els recursos neuronals”

“La música augmenta els recursos neuronals”

Dimecres 28 de febrer de 2024

Emmanuel Bigand és el director del Rolling String Quartet que aquest dijous actua al Teatre de les Fontetes de la Massana

Llegir més
Els xinesos es bolquen en el Sax Fest

Els xinesos es bolquen en el Sax Fest

Dimarts 27 de febrer de 2024

Rècord de participació amb 190 concursants, 55 dels quals del país asiàtic

Llegir més
Puigcerdà programa Luz Casal, Amaral, Taburete i Estopa

Puigcerdà programa Luz Casal, Amaral, Taburete i Estopa

Dimarts 27 de febrer de 2024

Joan Dausà, The Tyets, Álvaro de Luna, Marlon i el Pot Petit completen el cartell del Summerfest

Llegir més