Mini gira andorrana de Jaqui Lin

La cantant aprofita la recta final de l’estiu per presentar el seu disc a Escaldes, Sant Julià i Ordino.

Data: 28/08/2022

Mini gira andorrana de Jaqui Lin

La compositora i cantant Jaqui Lin s’enfronta avui a un repte majúscul: defensar davant el públic els temes del seu primer llarga durada Mirando al cielo, llançat el mes de febrer passat.

L’aparcament de l’antic hostal Valira serà l’escenari de l’estrena, dins del cicle sabors d’Estiu, organitzat pel comú d’Escaldes-Engordany. Ho farà amb una proposta personal, dinàmica i un punt “naif” amb que espera divertir el públic.

La cantant, que integra en les cançons les seves profundes conviccions cristianes, interpretarà acompanyada de la teclista Georgina López els onze temes del seu disc, entre els que s’inclou The innocent, que va formar part de la banda sonora de la sèrie del mateix nom.

En l’actuació, una hora de durada, també incorporarà versions de temes dels vuitanta com el Take on me d’a-ha, Africa de Toto o Girls wanna have fun popularitzat per Cindy Lauper, peces que han influenciat el seu estil.

Repeteix aquest mateix dilluns amb una vetllada a Sant Julià inclosa en el cicle 'A Ritme d’estiu', organitzat pel comú lauredià. L’actuació tindrà lloc a la Plaça Major a les 20 hores.

Jaqueline Capdevila tancarà les presentacions del disc a Andorra amb un concert al Prat de Call d’Ordino dissabte 10 de setembre a les 12 del migdia.

Notícies relacionades

“El dictat de l'ànima”

“El dictat de l'ànima”

Diumenge 30 de gener de 2022

‘Mirando al cielo’ és el primer àlbum de Jaqui Lin, una artista tan atrevida com genuïna, que presenta una obra creada des de la intuïció.

Llegir més