‘Chirock’ Moreno posa imatges al nou clip d’Hysteriofunk

La cançó ‘All the pretty little horses’ es converteix en un sòrdid western pirinenc.

Data: 12/07/2022

El treball Arnes, últim disc d’estudi dels Hysteriofunk, continua el seu recorregut: ara a les pantalles. Aquest àlbum, basat en els relats del mateix nom de l’escriptor David Gálvez, té en All The Pretty Little Things, que tanca l’àlbum, un dels temes més rellevants. Per primera vegada, la banda de rock progressiu, cada cop més inclassificable, hi incorpora les lletres i la veu. I aquest tema ha estat precisament l’escollit per portar al format audiovisual. Per aquest relat cru i macabre amb una cançó de bressol com a fil conductor, el director David Chirock Moreno ha filmat un sòrdid western pirinenc, localitzat a Ordino i la Seu d’Urgell.

El pressupost s’ha situat al voltant dels 4.000 euros, gairebé la meitat dels quals s’ha finançat amb l’aportació del Govern i la resta a través d’una campanya de micromecenatge.

Moreno, que també s’ha fet càrrec del guió i de la producció, ha comptat com a actors principals amb Lua Roca, Boris Chrestia, Olivia Lara (Freja) i el nadò Amaia Sofia Jara. Els membres de la banda Oriol Vilella, Roger Casamajor, Lluís Cartes i Óscar Llauradó, participen en l’escena més gore del rodatge.

El cartell ha estat dissenyat pel també músic i artista Martín Blanco i té a Lua Roca com a protagonista.

Els cinemes de l’Illa Carlemany van acollir la presentació de la peça amb presència de bona part de l’equip d ela producció i membres del conjunt andorrà.

Notícies relacionades

Hysteriofunk torna a la Fada

Hysteriofunk torna a la Fada

Dimecres 23 de març de 2022

El grup hi interpretarà aquest divendres una selecció dels temes favorits dels seus seguidors

Llegir més
El rock de Santa Cecília

El rock de Santa Cecília

Diumenge 21 de novembre de 2021

El tradicional concert reuneix al grup Hysteriofunk i a la Jove Orquestra en una actuació amb més de 40 músics a l’escenari

Llegir més
Esperits lliures del rock

Esperits lliures del rock

Diumenge 14 de novembre de 2021

Hysteriofunk, que ja celebra els 25 anys i compta amb sis àlbums publicats, consolida enguany més de dues dècades en un concert conjunt amb la Jonca

Llegir més