Manuel Fernández dedica el primer EP a l’hivern

El cantautor publica ‘III inviernos seguidos’ un treball que remet al so de Bon Iver o Sufjan Stevens

Data: 26/05/2022

El cantautor argentí establert a Andorra Manuel Fernández ha fet realitat el seu primer gran projecte. III inviernos seguidos és el seu EP de debut que, des d’avui, es pot trobar a plataformes digitals com Spotify. Són tres cançons, amb l’hivern com a fil conductor “És un projecte inspirat en el fred i en com, al llarg del temps, m’adono que hi ha un espai per a totes les meves emocions, aventures i experiències”.

Per descriure musicalment el seu treball actual, Fernández es remet als autors que escolta diàriament: Bon Iver, Pheobe Bridgers, Sufjan Stevens i José Gonzalez.

III Inviernos seguidos és un àlbum teletreballat. El cantautor va convertir la seva habitació en un estudi on va enregistrar la base i el va compartir amb Fermín Sagarduy i Agustín Muntaabski, dos músics i productors de Rosario (Argentina) que hi van afegir els arranjaments de cors, pianos i guitarres i el segell final. “Junts vam treballar a distància durant més d’un any fent videotrucades llargues on vam debatre cada so i sensació”.

El concepte de Fernández és global ;el disseny es una part fonamental del treball. "En moltes ocasions imagino el visual abans que el sonor. Savia que el disseny havia de transmetre molt sentiment i anar lligat al so d’aquest primer EP", exposa el músic. L’ha confiat a l’artista rosarina Lia Vites que ja havia dissenyat l’art de portada del seu primer single, Paraguas de sandías. "Treballar amb ella va ser increible", assegura lloant "la manera de posar en paper les idees que havíem parlat, els colors i les textures".

Volia que les imatges que acompanyen el disc reflectissin la seva passió per la muntanya i el fred. La fotògrafa Cassandra Rico el retrata a la natura, "Va capturar l’essència del moviment i l’espai d’una manera molt bonica"

Notícies relacionades

Manuel Fernández ens trasporta a la infantesa a l'Argentina

Dimarts 14 de maig de 2024

Edita el tema i el videoclip 'En Paralelo' com a avançament del seu primer àlbum

Llegir més
Manuel Fernández tanca el seu primer àlbum

Manuel Fernández tanca el seu primer àlbum

Diumenge 14 de abril de 2024

El primer senzill, 'En paralelo', es publicarà el 5 de maig

Llegir més
“Moltes idees de cançons han sorgit enmig dels fogons”

“Moltes idees de cançons han sorgit enmig dels fogons”

Dijous 02 de juny de 2022

El cantautor argentí Manuel Fernández combina la cuina i la música

Llegir més