Hysteriofunk torna a la Fada

El grup hi interpretarà aquest divendres una selecció dels temes favorits dels seus seguidors

Data: 23/03/2022

Hysteriofunk torna a la Fada
No és fàcil aplegar-los a tots per això cada concert és una festa. Els Hysteriofunk tornen a pujar a un escenari a les acaballes de la celebració de les bodes de plata de la formació, una de les més longeves del país.

Serà aquest divendres a la Fada Ignorant i després del bon gust que van deixar els dos concerts a l'Auditori, especialment el de Santa Cecília el  passat més de novembre on els membres de la banda de  rock progressiu van actuar amb la Jonca i músics de l'ONCA. Quaranta intèrprets sota la direcció d'Albert Gumí.

En aquest concert a la Fada, el grup interpretarà una selecció de les cançons més estimades pels seus seguidors, una mena de recopilació del millor d’aquests 25 anys.

Hysteriofunk es forma el 1996 arrel d’una Jam Session a la mítica sala l’Àngel Blau de la capital andorrana, on per primera vegada Oscar Llauradó, Lluís Cartes, Roger Casamajor i Oriol Vilella tocaven plegats.  El desembre d’aquell mateix any s’incorpora el percussionista Cesc Vilarrubias, que completa la formació que perdura des de fa 26 anys.

Els sis discs de la banda es completaran amb un setè que sortirà del directe a l'Auditori del novembre.

Les entrades pel concert, que començarà a les 10 de la nit, estan a la venda a La Fada Ignorant i a l’ Espai de Música Moderna al preu de 15€ i l’entrada està limitada a 50 persones assegudes.    

Notícies relacionades

‘Chirock’ Moreno posa imatges al nou clip d’Hysteriofunk

Dimarts 12 de juliol de 2022

La cançó ‘All the pretty little horses’ es converteix en un sòrdid western pirinenc.

Llegir més
El rock de Santa Cecília

El rock de Santa Cecília

Diumenge 21 de novembre de 2021

El tradicional concert reuneix al grup Hysteriofunk i a la Jove Orquestra en una actuació amb més de 40 músics a l’escenari

Llegir més
Esperits lliures del rock

Esperits lliures del rock

Diumenge 14 de novembre de 2021

Hysteriofunk, que ja celebra els 25 anys i compta amb sis àlbums publicats, consolida enguany més de dues dècades en un concert conjunt amb la Jonca

Llegir més